Haberler

Kırşehir'e Modern Özel İdare Binası

Kırşehir İl Özel İdaresi Yeni Hizmet Binasının Yapımına Önümüzdeki Günlerde Başlanacağı Bildirildi

Kırşehir İl Özel İdaresi yeni hizmet binasının yapımına önümüzdeki günlerde başlanacağı bildirildi.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Bektaş Aydoğan, yaptığı açıklamada, özel idare hizmet binasının içinde bulunduğu arsanın 300 yataklı devlet hastanesi yapılması için devredildiğini ve kurumun idari birimlerinin Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinin faaliyet gösterdiği binaya taşındığını hatırlattı.

Eski Orman Fidanlık Şefliği'nin bulunduğu arsa üzerine yeni hizmet binasının yapımının kararlaştırıldığını ifade eden Aydoğan, şu bilgileri verdi:

'İhalesi yapılan yeni hizmet binamızın inşaatı kısa sürede başlayacak. Yaklaşık 6 milyon 350 bin liraya mal olacak binamız, en geç 2012 yazında hizmete girecek. Binamız yaklaşık 10 bin metrekare kapalı alana sahip olacak ve İl Özel İdaresi'nin tüm birimlerini içerisinde barındıracaktır. Birbirine bağlı 3 blok olarak inşa edilecek yeni hizmet binamız, Türkiye'nin en modern İl Özel İdare binalarından birisi olacak. Hizmet binamızın yapımı için bizlere her türlü desteği veren Sayın Valimiz Mehmet Ufuk Erden'e, Milletvekillerimiz Sayın Mikail Arslan ve Abdullah Çalışkan'a, İl Genel Meclisi Başkanımız Erdal Gürsoy ve tüm İl Genel Meclisi üyelerimize şükranlarımı sunuyorum.'

(SG-TEV-İÇR-NÖZ) - KIRŞEHİR

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title