Haberler

Kırmacık Yolu Asfaltlandı

ADIYAMAN (İHA) – Adıyaman'ın Samsat ilçesi Kırmacık köy yolunun ikinci kat asfaltla kaplandı.

ADIYAMAN (İHA) – Adıyaman'ın Samsat ilçesi Kırmacık köy yolunun ikinci kat asfaltla kaplandı.

Daha önce asfalt olan, ancak zaman içerisinde bozulan Kırmacık köy yolunun İl Özel İdaresi ekiplerince asfaltlandı. Samsat Kaymakamı İsmail Sündük, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, 2013 yılı İl Özel İdaresi asfalt programına alınan 5 kilometrelik Kırmacık köy yolunun ikinci kat asfalt kaplandığını söyledi.

İl Özel İdaresi ekiplerinin kısa bir sürede Kırmacık yolunu tamamladıklarını belirten Kaymakam Sündük, 2013 yılında ağırlıklı olarak köy içi parke döşene ve kanalizasyon sistemi kurma çalışmaları yürüttüklerini, bozulmuş olan Kırmacık yolunun İl Özel İdaresince yapılmasının ise memnuniyet verici olduğunu kaydetti.

Kaymakam Sündük, "Hiçbir köy yolumuzda ciddi bir sıkıntı bulunmamaktadır. İl Özel İdaresince Kırmacık koyumuz ikinci kat asfaltlandı ve diğer köy yollarımızda yama çalışmaları yapıldı. Kalan köy yollarımızda da yama çalışması yapılması planlanmaktadır. Böylece bütün köy yollarımızda sıkıntı bitecektir. Sorunlarımızın giderilmesine bizlere desteklerini esirgemeyen başta Sayın Valimiz Mahmut Demirtaş olmak üzere İl Özel İdaresi yetkili ve çalışanları ile diğer emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Adıyaman Samsat Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title