Haberler

'Kirli Planlara Prim Yok'

Erdoğan, "Çetelere, Mafyalara, Çeşitli Kirli Planlara Asla Prim Vermeyeceğiz" Diye Konuştu.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, vatandaşın arasına fitne ve fesat sokmak isteyenlere fırsat verilmemesi isteyerek, "Çetelere, mafyalara, çeşitli kirli planlara asla prim vermeyeceğiz" diye konuştu.

Erdoğan, Ankara-Kırıkkale yolu Elmadağ rampalarının açılış törenine katıldı. Törende konuşan Erdoğan, şiddetli soğuğa rağmen açılış töreni yaptıklarını belirterek, yolun Ankara'yı 43 ile bağlaması nedeniyle önemine değindi. Milyonlarca vatandaşın her yıl bu yolu memleketine gitmek için kullandığını söyleyen Başbakan Erdoğan, "Burası aslında sadece Karadeniz'i, Güney ve Doğu Anadolu'daki 43 ile değil, aynı zamanda Doğuyu Batıya ve Avrupa'yı da Türkiye'nin doğu komşularına bağlaması açısından uluslararası nitelikte önemi olan bir kavşak noktasını teşkil ediyor" dedi.

Yolların genişletilmesi ve iyileştirilmesi için yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Erdoğan konuşmasına şöyle devam etti:

"Bizi izlemeye devam edin. Milli birlik ve kardeşlik projemizi, demokratik açılım sürecimizi, bu kardeşliğin gönül bağlarıyla birbirine bağladığımız, 780 bin kilometrekarelik vatan topraklarında, 72 milyon tüm Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak aramıza fitne, fesat sokmak isteyenlere fırsat vermeden, birbirimizi 'Yaradılanı severiz, yaradandan ötürü' anlayışıyla sevmek suretiyle yolumuza devam edeceğiz. Çetelere, mafyalara, çeşitli kirli planlara asla prim vermeyeceğiz."

Törene ayrıca, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, AKP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Gedikli ve Haluk İpek, Ankara Valisi Kemal Önal ve yetkililer katıldı.(ANKA)

(ÖÜ/HF)

Kaynak: ANKA / Politika

Haberler

İsrail'den yeni ateşkes hamlesi! Mısır ve Katar'a teklif iletti

İsrail'den yeni ateşkes hamlesi! Mısır ve Katar'a teklif iletti

Olcay Kılavuz Bahçeli'nin danışmanlık görevinden alındı

Olcay Kılavuz Bahçeli'nin danışmanlık görevinden alındı

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a tarihi çağrı: Televizyonda, yüz yüze konuşalım

Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a tarihi çağrı: Televizyonda, yüz yüze konuşalım

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title