Haberler

Kırklareli'nden Kısa Kısa

AK Parti Kırklareli milletvekili adayları ziyaretlerini sürdürüyor.

AK Parti Kırklareli milletvekili adayları ziyaretlerini sürdürüyor.

Milletvekili adayları Hamdi Irmak, Volkan Göç, Aytaç Aksoy ile İlçe Başkanı Cüneyt İleri, Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Ergin Okandeniz'i ziyaret etti.

İleri, ziyarette, milletvekili seçimlerine en iyi şekilde hazırlandıklarını söyledi.

AK Parti'nin girdiği her seçimden başarıyla çıktığını belirten İleri, milletvekili seçimlerinde de daha fazla başarıyla çıkacağına inandığını ifade etti.

Milletvekili seçimlerinin çok önemli olduğunu vurgulayan İleri, Kırklareli'nden üç milletvekili çıkartmayı hedeflediklerini kaydetti.

Okandeniz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, seçimde başarılar diledi.

- Balkan Veteran Futbol Turnuvası'na doğru

Lüleburgaz'da Balkan Veteranlar Futbol Turnuvası düzenlenecek.

Lüleburgaz Veteranlar Spor Kulübü Başkanı Soner Emek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Lüleburgaz Belediyesi işbirliğinde Balkan Veteranlar Futbol Turnuvası düzenleneceğini söyledi.

Turnuvanın 16 Mayıs Cumartesi günü başlayacağını belirten Emek, Bulgaristan, Yunanistan, Bosna Hersek, Makedonya ülkelerinden de katılım olacağını ifade etti.

Lüleburgaz Yıldızları Futbol Akademisi'nde düzenlenecek turnuvada, 6 takımın mücadele edeceğini aktaran Emek, turnuvayı geleneksel olarak her yıl düzenlemek istediklerini vurguladı.

Turnuvada mücadele edecek takımlara başarılar dileyen Emek, turnuvanın dostluk, centilmenlik çerçevesinde geçmesini temenni etti.

Emek, turnuvanı 17 Mayıs Pazar günü sona ereceğini kaydetti.

- Köy ve Mahalli İdareler Muhtarlar Derneği genel kurulu

Lüleburgaz Köy ve Mahalli İdareler Muhtarlar Derneği genel kurul toplantısı yapıldı.

Dernek binasında gerçekleştirilen genel kurul toplantısı saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Tek liste ile gerçekleştirilen genel kurulda, Nuri Yavuz İşçioğlu yeniden başkanlığa seçildi.

İşçioğlu, burada yaptığı konuşmada, dernek başkanlığına seçildiğinden dolayı mutlu olduğunu belirtti.

Dernek üyelerine teşekkür eden İşçioğlu, birlik ve beraberlik içinde çalışacaklarını ifade etti.

Kaynak: AA / Yerel

Hamdi Irmak Kırklareli Lüleburgaz Ak Parti Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title