Haberler

Pınarhisar Kaymakamı Demiryürek, Üniversite Öğrencileriyle Buluştu

Güncelleme:

Pınarhisar Kaymakamı Cemal Demiryürek, Kırklareli Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde öğrenim gören öğrencilerle bir araya geldi.

Pınarhisar Kaymakamı Cemal Demiryürek, Kırklareli Üniversitesi (KLÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nde öğrenim gören öğrencilerle biraraya geldi.

Demiryürek, KLÜ konferans salonunda, öğrencilere deneyimlerini anlattı.

Kaymakamın ilçenin genel yönetiminden sorumlu, devleti temsil eden, ilçenin en üst düzey kamu görevlisi olduğunu belirten Demiryürek, görevlerini bağlı olduğu ildeki valinin denetimi altında yürüttüğünü ifade etti.

Başlıca görevlerine de değinen Demiryürek, kaymakamın ilçede yasaların uygulanması, vali emirlerinin yerine getirilmesi, ilçedeki çeşitli kamu kurumlarının çalışmaları arasında eşgüdümün sağlanması, halkın şikayetlerinin dinlenmesi, ihtiyaçların saptanması ve giderilmesi için gerekli önlemlerin alınması, törenlere başkanlık edilmesi, resmi ziyaretlerin kabul edilmesi gibi vazifelerinin olduğunu kaydetti.

- Elektrik kesintisi

Lüleburgaz'da elektrik kesintisi uygulanacak.

Trakya Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi'nce (TREDAŞ) yarın 8 Kasım Mahallesi'nin bir kısmında 6 saat elektrik kesintisi uygulanacak.

TREDAŞ'tan yapılan yazılı açıklamada, trafo çalışmaları nedeniyle 13 Kasım Cumartesi günü  günü 8 Kasım Mahallesi'nin bir kısmında  saat 9.00 ile 15.00 arasında elektrik kesintisi uygulanacağı bildirildi.

Açıklamada, çalışmaların kesinti bitiş saatinden önce tamamlanması halinde elektrik verilebileceği kaydedildi. - Kırklareli

Kaynak: AA / Yerel

Kırklareli Pınarhisar Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title