Haberler

Kırklareli'nden Kısa Kısa

Sokak isimleri değiştirilecek.

Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, Karakaş Mahallesi'nde bazı sokakların isminin değiştirileceğini söyledi.

Kesimoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, belediye meclisinde alınan kararla, isimsiz sokaklara şehit ve gazi isimlerinin verileceğini belirtti.

Belediye olarak şehit ve gazilere önem verdiklerini ifade eden Kesimoğlu, 774 numaralı sokağın isminin Şehit Ufuk Rodoplu olacağını ifade etti.

Kesimoğlu, diğer isimsiz sokaklarla ilgili de çalışma yürütüleceğini kaydetti.

- Dupnisa'da ziyaretçi yoğunluğu

Trakya'nın turizme açık tek mağarası Dupnisa'da ziyaretçi yoğunluğu yaşanıyor.

Kırklareli Kültür ve Turizm Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgiye göre, 4 ayda mağarayı 24 bin 837 kişinin ziyaret ettiği belirtildi.

Ziyaretçi sayısının her geçen gün arttığı ifade edilen Dupnisa Mağarası'nın, yarasa popülasyonu dolayısıyla 15 Kasım'da belirli bir kısmının ziyarete kapanacağı kaydedildi.

İl Hakem Kurulu Heyeti futbol sezonuna hazırlanıyor

Kırklareli İl Hakem Kurulu Heyeti Başkanı Kemal Mustafa Serbes, 2014-2015 futbol sezonuna hazırlandıklarını bildirdi.

Serbes, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sezon hazırlıkları kapsamında İl Hakem Kurulu Heyeti olarak eğitim ve koşu sınavları yaptıklarını söyledi.

Sorunsuz bir sezon yaşamak istediklerini ifade eden Serbes, şöyle konuştu:

"Yeni sezon hazırlıkları kapsamında hakemlere bir takım eğitimler verdik. Ayrıca her ay hakemlerimizi koşu sınavlarına talim tutuyoruz. Eğitim ve koşu sınavlarını geçemeyen hakemlere müsabaka vermiyoruz. Yaptığımız bu çalışmaların amacı sorunsuz bir sezon geçirmek. İnşallah bu sezon karşılıklı atışmaların, tartışmaların yaşanmadığı, saygı, sevgi ve hoşgörünün ön planda tutulduğu bir sezon yaşarız."

Serbes, 2014 -2015 futbol sezonunun tüm takım ve hakemler için hayırlı olması temennisinde bulundu. - Kırklareli

Kaynak: AA / Yerel

Mehmet Siyam Kesimoğlu Kırklareli Yerel Haberler

title