Haberler

Kırklareli'nden Kısa Kısa

Kurs kayıtları başladı.

Lüleburgaz Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Hakan Güler, 2014-2015 eğitim öğretim yılında açılacak kurs kayıtlarının başladığını bildirdi.

Güler, makamında gazetecilere yaptığı açıklamada kurslara kayıt yaptırmak isteyenlerin Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğüne gelerek kurs başvuru formunu doldurması gerektiğini söyledi.

Bu yıl, İngilizce, diksiyon, muhasebe, hasta kabul işlemleri, bağlama gibi kursların açılacağı ifade eden Güler, "Kendini geliştirmek, yeni şeyler öğrenmek ve boş zamanlarını değerlendirmek isteyenleri kurslarımıza bekliyoruz" diye konuştu.

Fenerbahçe Tırı Lüleburgaz'da

Fenerbahçe Kulübü'nün lisanslı ürünlerinin satışını yapan "Fenerbahçe Tırı" Lüleburgaz'a geldi.

Kocasinan Mahallesi İstanbul Caddesi'nde Fenerbahçe Kulübü'nün lisanslı ürünlerinin satışa sunulduğu tıra, Fenerbahçeli taraftarlar ilgi gösterdi.

Tır sorumlusu Onur Oruç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, tırın Türkiye'de birçok kenti gezdiğini söyledi.

Tırda Fenerbahçe'nin tüm lisanslı ürünlerinin bulunduğunu belirten Oruç, Fenerbahçe'nin lisanslı ürünlerini tanıtmak ve satışını yapmak için il il gezdiklerini ifade etti.

Oruç, tırın 5 Eylül Cuma gününe kadar ilçede kalacağını kaydetti. - Kırklareli

Kaynak: AA / Yerel

hakan güler Lüleburgaz Kırklareli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title