Haberler

Kırklareli'nde Kısa Kısa

Altyapı çalışmaları.

Babaeski Belediye Başkanı Abdullah Hacı, altyapı çalışmalarını yerinde inceledi.

Hacı, Fatih ve Prof. Dr. Ahmet Taner Kışlalı Caddesi'nde devam eden altyapı çalışmalarını inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

Hacı, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, belediye olarak altyapı çalışmalarına büyük önem verdiklerini söyledi.

Altyapı çalışmalarını kısa sürede tamamlamak istediklerini belirten Hacı, "Altyapımız artık yetersiz kalmıştı. Büyük sorunlar yaşamadan altyapımızı güçlendirmeye başladık. Fatih ve Prof. Dr. Ahmet Taner Kışlalı Caddesi'nde çalışmaların sonuna yaklaştık. Kısa sürede tamamlamak istiyoruz" diye konuştu.

Hacı, altyapı çalışmalarının tamamlandığı cadde ve sokakların asfaltlandığını kaydetti.

Meralar kanununda yapılan değişiklik

TEMA Vakfı Lüleburgaz Temsilcisi Hakan Dedeoğlu, meralar kanununda yapılan değişikliğin çiftçilik ve hayvancılığı etkileyeceğini bildirdi.

Dedeoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yapılan değişiklik ile meraların şahıslara kiralanacağını söyledi.

Trakya'nın verimli topraklara sahip olduğunu ifade eden Dedeoğlu, meraların kiraya verilmesi ile toprakların amacı dışında kullanılacağını ileri sürdü.

Mera Komisyonunun hazırladığı rapora göre 43 belde ve köy merasının kiraya verilmek istendiğini belirten Dedeoğlu, "Bununla ilgili 64 şirket kiralama için başvuruda bulunduğunu öğrendik. Meraların kiralanması durumunda şirketlerin neredeyse özel mülkiyete dönüşecek hakları olacağı ve köylünün otlak olarak kullandığı meraların sadece hayvancılık amacıyla kullanılıp kullanılmadığının da tespiti çok zor olacaktır. Meralar kanununda yapılan değişikliğin çiftçilik ve hayvancılık büyük oranda etkilenecek" şeklinde konuştu. - Kırklareli

Kaynak: AA / Yerel

Hakan Dedeoğlu Abdullah Hacı Kırklareli Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Real Sociedad Real Madrid maçı CANLI izle! 26 Nisan Arda Güler'in Real Madrid maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Arda Güler GOL izle! Real Sociedad – Real Madrid Arda Güler GOL izleme linki var mı? Süper Lig puan rekoru kaç? Süper Lig'de en çok puanı hangi takım aldı? Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD'ye ne zaman gidiyor? 9 Mayıs'taki ziyaret ertelenmişti
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title