Haberler

Kırklareli Emniyetinden Çocuklara Tiyatro Oyunu

Kırklareli İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü’nce 9,10,11. sınıf öğrencilerine yönelik ’Sessiz Çığlık Sahte Cennet’ tiyatro oyunu düzenlenecek.

Kırklareli İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü'nce 9,10,11. sınıf öğrencilerine yönelik 'Sessiz Çığlık Sahte Cennet' tiyatro oyunu düzenlenecek.

Güvenli Hayat Güvenli Gelecek İçin Çocuklar ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) 'Yaylada Buluşalım-2' isimli proje çerçevesinde Kırklareli'de bulunan liselerde eğitimlerini sürdüren 9, 10 ve 11. sınıf öğrencilerine yönelik düzenlenecek tiyatro, 19 Kasım Perşembe ve 20 Kasım Cuma günü saat 11.00 ile 14.00'de iki seans olmak üzere toplam dört seans halende sahnelenecek.

Kırklareli Üniversitesi Rektörlük Konferans Salonunda madde bağımlılığı konulu 'Sessiz Çığlık Sahte Cennet' tiyatro oyunu, 19 Kasım Perşembe günü saat: 19.30'da ise protokole yönelik sergilenecek. - KIRKLARELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kırklareli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title