Haberler

Kırklareli'den Kısa Kısa

Yaz kampı programı sona erdi.

Lüleburgaz Belediyesi ile Genç Katılım Spor Kulübü Derneği (GENKAD) işbirliğiyle düzenlenen yaz kampı programı sona erdi.

Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak, Lüleburgaz Yıldızları Futbol Akademisi'nde düzenlenen programda düzenlenen yaz kampına 236 öğrencinin katıldığını söyledi.

Lüleburgaz Belediyesi olarak gençler ve çocuklar için yaz ayında çeşitli etkinlikler düzenlediklerini belirten Halebak, "Çocuklarımız düzenlenen yaz kampında hem eğlendiler hem de bir şeyler öğrendiler. Orada gençlerimize yönelik deniz etkinlikleri, satranç, voleybol, futbol, turnuvalar ve kitap okuma gibi eğitici çalışmalar yapıldı. Bu tür etkinliklere bir dahaki yıllarda da devam edeceğiz" diye konuştu.

Okul müdürleri toplantısı yapıldı

Lüleburgaz Milli Eğitim Müdürlüğü okul müdürleri toplantısı düzenlendi.

Milli Eğitim Müdürü Nedim Çetin, Halk Eğitim Merkezi'nde yaptığı konuşmada, 2013-2014 eğitim öğretim yılında öğrencilerin sınavlarda çok başarılı olduklarını söyledi.

Gecen yıl gösterilen başarıdan dolayı öğretmen ve müdürleri kutlayan Çetin, 2014-2015 eğitim öğretim yılında da başarının yakalanması için tüm eksikliklerin giderilmesi gerektiğini ifade etti.

Daha sonra 2014-2015 eğitim öğretim yılında yapılacak çalışmalar görüşüldü.

"Otomobilsiz Kent Günü" kutlanacak

Lüleburgaz Belediye Başkan Yardımcısı Kevser Özkan, "Otomobilsiz Kent Günü"nün Lüleburgaz'da etkinliklerle kutlanacağını bildirdi.

Özkan, gazetecilere yaptığı açıklamada, 22 Eylül Pazartesi günü "Otomobilsiz Kent Günü" nedeniyle Kongre Meydanı'nda tören düzenleneceğini söyledi.

Yayalaştırma alanı içinde bisiklet sürüleceğini belirten Özkan, tüm vatandaşları etkinliğe destek vermeye davet etti. - Kırklareli

Kaynak: AA / Yerel

Emin Halebak Kırklareli Lüleburgaz Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title