Haberler

Kırıkkale'de Teröre Lanet, Şehide Saygı Yürüyüşü

Kırıkkale’de ‘Şehide saygı, teröre lanet yürüyüşü’ sloganıyla bir araya gelen binlerce vatandaş teröre bir kez daha lanet yağdırdı.

Kırıkkale'de 'Şehide saygı, teröre lanet yürüyüşü' sloganıyla bir araya gelen binlerce vatandaş teröre bir kez daha lanet yağdırdı.

Kırıkkale Cumhuriyet Meydanında 'Şehide saygı, teröre lanet yürüyüşü' sloganıyla 7'den 70'e genci, yaşlısı, kadını, erkeği yaklaşık 5 bin kişi toplanarak tek yumruk oldu. Cumhuriyet Caddesinden başlayan yürüyüş, sloganlarla Bankalar Caddesi ve İstanbul Caddesi üzerinde devam ederek tekrar Cumhuriyet Meydanında son buldu. Burada, şehitler için bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu, akabinde İstiklal Marşı okundu. Kuran-ı Kerim okunması ve şehitler için yapılan duaların ardından kalabalık sessize dağıldı. Eyleme, MHP Kırıkkale Milletvekili Seyit Ahmet Göçer de destek verdi.

Öte yandan, Yahşihan ilçesinde de yaklaşık 500 kişilik bir grup 43 ilin kesiştiği yurt kur kavşağında trafiği durdurarak İstiklal Marşı okudu. Sürücüler de protestoculara araçlarından inerek ve korna çalarak destek verdi. Gurup daha sonra olaysız şekilde dağıldı. - KIRIKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kırıkkale Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

title