Haberler

Kırcalı: "Müjdelerimiz Halkımıza Hayırlı Olsun"

AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Av. Orhan Kırcalı, seçim çalışmalarına devam ediyor.

AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Av. Orhan Kırcalı, seçim çalışmalarına devam ediyor.

19 Mayıs İlçesinde seçim Koordinasyon merkezi açılışına katılan Kırcalı, daha sonra 19 Mayıs ilçesi ve Dereköy de esnafları ziyaret etti. Kırcalı, akşam ise Bafra'da Adaköy, Kalaycılı, Koruluk, Fener, Sahilkent mahallerini ziyaret ederek hemşehrileriyle beraber oldu. Ziyaretlerde Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, AK Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Kurt, Belediye meclis üyeleri ve partililerde yer aldı.

AK Parti bugüne kadar verdiği tüm sözleri tuttuğunu belirten Kırcalı, "Bu beyannamemizde de verdiğimiz sözleri tutacağız. 1 Kasımdan sonra yemde ve gübrede KDV'yi kaldırıyoruz. Genç çiftçilerimize proje karşılığı 30 bin lira karşılıksız destek vereceğiz. Sera modernizasyonları için faizsiz kredi vereceğiz. Asgari ücret bin 300 TL olacak. Polislerimizin 2 bin 200 olan ek göstergelerini 3 bine çıkaracağız. Taşeronluk çerçevesinde kamunun ihtiyaç duyduğu işlerde çalışan taşeronları kamuda istihdam edeceğiz. Önümüzdeki dönemde esnafımıza düşük faizli kredi uygulamamıza devam edeceğiz. Ayrıca 30 bin Türk Lirasına kadar faizsiz kredi desteği vereceğiz. KOBİ'lerin finansmana erişimini artırmak amacıyla taşınırların teminat olarak kullanılmasının önündeki engelleri tümüyle kaldıracağız. Emek yoğun sektörlerde yatırımcıların talebi halinde, çok önemli, sembolik bir kira bedeliyle anahtar teslimi karşılıksız fabrika yapacağız. 51 ilimizde uygulanmakta olan yüzde 6 oranındaki işveren sigorta primi indiriminde esas alınan 10 işçi çalıştırma zorunluluğunu da kaldırıyoruz. Bu imkandan 251 bin küçük işletmenin yararlanmasını sağlayacağız. Tüm okullarımızda tam gün eğitim öğretime geçilmesini sağlayacağız. İkili eğitim öğretim kalmayacak. Öğrencilerimiz üzerindeki sınav baskısını azaltmak amacıyla, yüksek öğretime geçişteki sınavların yılda birden çok yapılmasını temin edeceğiz" dedi. AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Orhan Kırcalı, açıklamalarını şöyle sürdürdü, "Sağlık çalışanlarımızın özlük haklarını yeniden düzenleyeceğiz, sağlık çalışanlarına şiddetin önlenmesi için gerekli çalışmaları tamamlayacağız. Bazı kanser türleri başta olmak üzere erken teşhis taramalarını çoğaltacağız. Seçilme yaşı 18'e inecek, İş kuran gençlerimize karşılıksız 50 bin TL verilecek. Gençlerimize sınırsız, ücretsiz internete erişme imkanı getiriyoruz, nerede olurlarsa olsunlar, bundan yararlanacaklar. Gençlerimize 100 bin liraya kadar faizsiz kredi imkanı sağlayacağız" diye konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

19 Mayıs Ak Parti Dereköy Samsun Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title