Haberler

Kirazpınar ve Çevre Mahalleleri Kalkındırma ve Dayanışma Derneği Açıldı

Kirazpınar ve Çevre Mahalleleri Kalkındırma ve Dayanışma Derneği’nin açılışını Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker yaptı.

Kirazpınar ve Çevre Mahalleleri Kalkındırma ve Dayanışma Derneği'nin açılışını Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker yaptı. Açılışta konuşan Başkan Adnan Köşker, Kirazpınar'a kapalı Pazar ve aile sağlığı merkezi kazandıracaklarının müjdesini mahalle sakinleriyle paylaştı.

Kirazpınar Mahallesi'nde bulunan dernek binasının açılışına Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker'in yanı sıra AK Parti Gebze İlçe Başkan Vekili Hüseyin Kurt, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Samet Coşkun, İlçe Kadın Kolları Başkanı Vasfiye Aydın, SKM Başkanı Mustafa Yıldıztekin, CHP Gebze Belediye Başkan Adayı Yakup Yılmaz, CHP İlçe Başkanı Sedat Tatar, belediye meclis üyesi adayları, Mahalle Muhtarı Osman Bozkurt ve mahalle sakinleri katıldı.

Modern Gebze mimarisinin yükseldiği Kirazpınar'da sorunların ve eksiklerin çözülmesi için çalıştıklarını ifade eden Başkan Köşker, "Planların tamamlanma noktasına geldiği Kirazpınar'da önümüzdeki 5 yıllık dönemde sorunlara kalıcı çözümler getireceğiz. Mahallemizde eksik olan sabit Pazar ve aile sağlığı merkezi kazandırmak üzere çalışma başlattık. Sağlık hizmeti ve Pazar için kent merkezine gitmek zorunda kalmayacaksınız. Taş ocakları kaldırılarak rekreasyon alanına dönüştürülecek. Sorunlarından arındırılan Kirazpınar modern Gebze'mizin modern yaşam merkezine tam anlamıyla dönüşmüş olacak. Derneğimiz mahallemize hayırlı olsun" dedi. Konuşmaların ardından derneğin açılış kurdelesini protokol birlikte kesti. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Adnan Köşker Hüseyin Kurt Ak Parti Gebze Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title