Haberler

Kiraz: "Eşit Şartlarda Yarışmadık"

Cumhuriyet Halk Partisi Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, “Yereldeki başarımızı genele de yansıtmak istiyoruz” diyerek, eşit şartlarda yarışmadıklarını ileri sürdü.

Cumhuriyet Halk Partisi Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, "Yereldeki başarımızı genele de yansıtmak istiyoruz" diyerek, eşit şartlarda yarışmadıklarını ileri sürdü.

30 Mart yerel seçimini parti binasında yaptığı basın açıklamasında değerlendiren CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, 5 yıl önceki yerel seçimde merkez belediyesinde yüzde 13 oy aldıklarını, bu yüzdeyi 30 Mart'ta 18'e çıkardıklarını belirterek, "Öncelikle halkımızın kararına saygılıyız. Ancak seçimi değerlendirirken, eşit şartlarda yarışmadığımızı belirtmek istiyoruz. AK Parti iktidarın verdiği güçle, önce bütün şehir yasasını uyguladı" şeklinde konuştu.

"Her seçimi kendi atmosferinde değerlendirmek gerekiyor" diyen Kiraz, "Şu anda, Hekimhan ve Arguvan ilçe belediyelerini kazandık. Bu seçime ilk defa büyük şehir belediyesi olarak girdik. Yasalarla ilçelerin sınırları genişletilip, bütün şehir yasası ile partimizin eli ve kolu bağlanmaya çalışıldı. Önceki yerel seçime göre değerlendiğimizde partimiz ikinci konumunu korudu. Ayrıca, bir önceki yereldeki oy oranımızı bu seçimde merkezde yükselttik. Bu başarımızı genele yansıtmak istiyoruz. 5 yıl önceki merkez oyumuzu yükselttik" şeklinde konuşup, partilerinin iktidara alternatif parti olduğunu ifade etti.

Türkiye'nin birleştirici gücü sloganının kullandıklarını hatırlatan Kiraz, "Malatya'da 35-40 yıldır CHP maalesef Malatya'yı yönetemedi. Bundan kaynaklı sıkıntılar olabiliyor. Ancak önümüzdeki süreçte hem genel hem de yerel seçimde oylarımızı daha da yükselteceğimizi ifade ediyorum" dedi.

Kiraz, seçimde gecesini gündüzüne katan partililere de teşekkür etti. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi ENVER KİRAZ Malatya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

26-27 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Adana Demirspor GS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Muslera sakatlandı mı? Muslera Adana Demirspor maçında sakatlandı mı? Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (1)

mehmet kurnazmenzil44@hotmail.com:

sus be sizdemi lafınızı ediyonuz biraz haysiyetiniz varsa istifa edin bir tayyibi geçemediniz başka zamanda ahkam kesisiniz boş laff

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title