Haberler

Kiraz'da El Emeği Sergisini Vali Toprak Açtı

İzmir'in Kiraz İlçesi'nde Halk Eğitim Merkezi'nin yılsonu sergisini Vali Mustafa Toprak açtı.

İzmir'in Kiraz İlçesi'nde Halk Eğitim Merkezi'nin yılsonu sergisini Vali Mustafa Toprak açtı.

Törene İzmir Valisi Mustafa Toprak, Kiraz Kaymakamı Metin Demirel, Belediye Başkanı Saliha Özçınar Şengül, Garnizon Komutanı Üsteğmen Ahmet Tunç, Emniyet Müdürü Uğur İhsan Azap; Milli Eğitim Müdürü Apdülmecit Akkoyun, Şube Müdürleri Yakup Çakır ve Ertan Sözer, Emniyet Amiri Ahan Çelik, Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Hüseyin Efeoğlu Ak Parti İlçe Başkanı İbrahim Yılmaz Ödemiş AK Parti İlçe Başkanı Ali Hadim, Ödemiş Belediye Meclis Üyesi ve Ödemiş Spor Kulübü Başkanı Halil Güler, AK Parti Eski İl Genel Meclis Üyesi Hüseyin Çavuş, Ak Parti Kadın Kolu Başkanı Ayfer Duran, İmam Hatip Lisesi Müdürü İsmail Acar, İzmir Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Ahmet Güldal, İlçe Tarım ve Hayvancılık Tarım Müdürü Zafer Sabri Ölmez ve çok sayıda daire müdürü, öğretmen, öğrenci ve vatandaşlar katıldı.

Açılışta Bir Konuşma Yapan Vali Toprak Kiraz'a kazandırılan güzel hizmetlerinden dolayı Kaymakam Metin Demirel'i kutladı. Kiraz Kaymakamı Metin Demirel de yaptığı konuşmada, "Bizlere her türlü desteği veren sayın valimize Kirazlılar'ın ve şahsım adına teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Kiraz'da çiçeklerle ve halkoyunları ve müzik eşliğinde karşılanan Vali Toprak, halk eğitim merkezi yılsonu sergisini gezerek kursuyerlerin el emeği göz nuru eserlerini gezerek teşekkür etti. Vali Toprak daha sonra açılışını yaptığı Gençlik Merkezi'nde Ödemiş Kaymakamı Abdullah Dölek bilardo oynayarak stres attılar. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

mustafa toprak metin demirel izmir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title