Haberler

Kimse Yok mu Derneği Antalya Şube Başkanı Uyaroğlu Açıklaması

Kimse Yok mu Derneği Antalya Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Uyaroğlu, "Yurt içinde ve dışında ihtiyaç sahibi öğrencilere eğitim desteği veriyoruz" dedi.

Kimse Yok mu Derneği Antalya Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Uyaroğlu, "Yurt içinde ve dışında ihtiyaç sahibi öğrencilere eğitim desteği veriyoruz" dedi.

Uyaroğlu beraberindeki heyet, Güney Antalya Turizmi Geliştirme ve Altyapı İşletme Birliği (GATAB) Başkanı Yusuf Üras'ı ziyaret etti.

Ziyarette Uyaroğlu'na başkan yardımcısı Aydın Güngör Çil, yönetim kurulu üyeleri ve şube müdürü Yaşar Tunç eşlik etti. Uyaroğlu, çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Dünya insanlığını kucaklayan bir sivil toplum kuruluşu olduklarını ifade eden Uyaroğlu, Filistinli, Sudanlı, Somalili yetimlere yardım eli uzattıklarını, Somali, Nijer, Filistin, Kamerun, Burkina Faso ve Pakistan'da halkın temel ihtiyacını karşılamak için su kuyuları açtıklarını belirtti.

Eğitim ve öğretime büyük önem verdiklerini anlatan Uyaroğlu, "Yurt içinde ve dışında ihtiyaç sahibi öğrencilere eğitim desteği veriyoruz. Gerçekleştirdiğimiz ve gerçekleştirmeyi planladığımız tüm bu projeler içinde ilgili mercilerden destek bekliyoruz" diye konuştu.

Üras da kendisini ziyarete gelen heyete GATAB'ın hizmetlerini anlattı. Ortak amaçlarının insanlığa hizmet etmek olduğunu vurgulayan Üras, şöyle devam etti:

"Dünyada yardıma muhtaç insanlar için gerçekleştirdiğiniz çalışmalarınızı takdirle karşıladım. Bu kadar kapsamlı bir çalışma herkes tarafından örnek alınmalı. Biz de GATAB ailesi olarak yardım projelerinize imkanlarımız doğrultusunda destek vermeye hazırız." - ANTALYA

Kaynak: AA / Yerel

Aydın Güngör Yusuf Üras Filistin Antalya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title