Haberler

Kilisli Emeklilere Modern Lokal Sözü

Büyük Birlik Partisi (BBP) Kilis Belediye Başkan Adayı Mustafa Tekçe, Hiç bir sosyal hak ve imkanın tanınmadığı Kilisli emekliler için çok amaçlı modern bir lokal yaptıracaklarını açıkladı.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Kilis Belediye Başkan Adayı Mustafa Tekçe, Hiç bir sosyal hak ve imkanın tanınmadığı Kilisli emekliler için çok amaçlı modern bir lokal yaptıracaklarını açıkladı.

BBP Kilis Belediye Başkan Adayı Mustafa Tekçe, '18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası' etkinlikleri kapsamında Türkiye Emekliler Derneği Kilis Şubesi'ni ziyaret etti.

Dernek Başkanı Mehmet Korkmaz ve çok sayıda üye tarafından karşılanan Tekçe, burada Kilis'in her yönüyle gelişmesini ve kalkınmasını sağlayacak olan önemli projelerini anlattı.

Kilis'in yıllardır yeterli düzeyde hizmet alamamasından dolayı büyük bir köy hüviyetine büründüğünü belirten Tekçe, "Dünya her gün gelişip büyürken, Kilis tam tersi her gün geriye gidiyor. Şehirde, alt yapıdan, yol, kaldırım ve çarpık kentleşmeye kadar pek çok konuda ciddi sorunlar yaşanıyor. Fakat bu olumsuzluklar üstesinden gelinmeyecek şeyler değil. Kilis'in nüfusu İstanbul'un bir semtinin nüfusu kadar bu nedenle buraya hizmet getirmek ve sorunları çözmek diğer büyük illerle kıyaslanacak kadar zor değil. Her sorununu etüt ettiğimiz Kilis'imizi çok kısa sürede tarihi, kültürü ve modern şehircilik anlayışıyla Dünyanın önemli cazibe merkezlerinden biri haline getireceğiz" dedi.

Kilis'te yaşayan çok sayıda emekli bulunmasına rağmen bunlar için kent içerisinde dinlenebilecekleri veya oturup sohbet edebilecekleri hiç bir mekanın yapılmadığına dikkat çeken Tekçe, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Bugün şehrimizde emeklilerimizin faydalanabilecekleri hiç bir sosyal tesisin olmamasını üzüntüyle görmekteyiz. Her türlü hizmetin en iyisine, saygıya ve sevgiye layık emeklilerimiz için Belediye Başkanı seçildiğim taktirde çok amaçlı bir lokal yaptıracağım. İçerisinde okuma salonları, hobi kulüpleri ve çeşitli sosyal imkanların bulunacağı bu sosyal tesis emeklilerimizin tüm ihtiyaçlarına karşılık verecek şekilde dizayn edilecek." - KİLİS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Büyük Birlik Partisi Mehmet Korkmaz Türkiye Kilis Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title