Haberler

Kilis'te Ramazan Bayramı Tedbirleri

Kilis'te, vatandaşların Ramazan Bayramı'nı huzur içerisinde geçirmesi amacıyla bazı tedbirler alındı.

Kilis'te, vatandaşların Ramazan Bayramı'nı huzur içerisinde geçirmesi amacıyla bazı tedbirler alındı.

Valilikten yapılan açıklamada, Ramazan Bayramı nedeniyle kent merkezi ve ilçelerdeki trafik yoğunluğu ve akışını rahatlatmak amacıyla birtakım önlemlerin uygulanacağı belirtildi.

Suriyeli misafirlerin kaldığı Elbeyli Konteyner Kenti ve Öncüpınar Sınır Kapısı çevresinde güvenlik tedbirlerin arttırılacağı aktarılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Polis sorumluluk alanı dışında kalan sahada gerekli önlemler İl Jandarma Komutanlığınca alınacak. Bayram nedeni ile Belediye Başkanlığınca zabıta, itfaiye, piyasa ve iş yerleri hususundaki çalışmalar özel olarak yapılacak, fiyat ve kalite denetimleri için de esnaf odaları ile iş birliğine gidilecek. Belediye tarafından, bayram ziyaretlerinin yoğun olarak yapılacağı dikkate alınarak toplu taşıma hizmetleri gözden geçirilecek, güzergahlar ve araç sayıları ihtiyaca göre planlanacak. Bayram süresince ziyaret edilen yerler arasında türbeler, camiler ve mezarlıkların ulaşım, araç parkı, temizliği gibi hususlar bir kez daha gözden geçirilecek, varsa eksiklikleri tamamlanacak."

Kaynak: AA / Yerel

Ramazan Bayramı Elbeyli Kilis Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title