Haberler

Kilis'e 3 Roket Mermisi Düştü: 3 Yaralı

Güncelleme:

Kilis'e Suriye tarafından atılan üç roket mermisinin düşmesi sonucu 2'si polis 3 kişi yaralandı.

Suriye'nin IŞİD denetimindeki Bab bölgesinden sabah saatlerinde 3 Katyuşa roketatar mermisi atıldı. Farklı yerlere düşen mermilerin patlaması sonucu 1'i polis 2 kişi yaralanırken, büyük panik meydana geldi.

BÜYÜK PANİK YAŞANDI

Edinilen bilgiye göre, 07.50 sıralarında Suriye'den ateşlenen üç roketten birisi Yaşar Aktürk Mahallesi'ndeki Ekrem Çetin Blokları'nın bulunduğu yere düştü. Bölgede çok sayıda otomobil ve evin camları kırılırken, büyük panik yaşandı. İlk belirlemelere göre 2'si polis 3 kişi yaralandı.

SAĞLIK DURUMLARI İYİ

Sağlık görevlileri, yaralıları ambulanslarla Kilis Devlet Hastanesi'ne kaldırırken, polis ise çevrede güvenlik önlemi aldı. Acil serviste tedaviye alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

MADDİ HASAR OLUŞTU

İkinci roketin ise Endüstri Meslek Lises bahçesi ile eski Valilik Binasının arasında düşmesi sonucu maddi hasar oluştu.

İNŞAATA İSABET ETTİ

Kilis'e atılan üçüncü roket mermisi Yeni Beşevler semtindeki Necmettin Erbakan Mahallesi'nde bulunan inşaat halindeki bir evin çatısına isabet etti. Apartmanın inşaat halinde olması büyük bir faciayı önledi. 5 katlı evin çatısına isabet eden roket sebebiyle büyük bir delik açıldı.

Olay yeri inceleme ekipleri düşen roketin parçalarını emniyet müdürlüğüne götürdü.

TSK: 4 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

Genelkurmay Başkanlığı, sabah saatlerinde Kilis'e düşen 3 rokete karşılık verildiğini bildirdi. Açıklamada, açılan ateş sonucu 2 mevzinin imha edildiği, 4 IŞİD'li teröristin etkisiz hale getirildiği ifade edildi.

Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada şöyle denildi: "Bu sabah saat 07.50- 08.45 saatleri arasındaki zaman diliminde IŞİD Terör Örgütü kontrolündeki Suran ve Kafer Khan bölgelerinden 3 adet roket atıldığı tespit edilmiş, bölgede konuşlu olan ANTPQ-36 hedef tespit radarıyla roketlerin atıldığı bölgelerdeki IŞİD silah mevzileri tespit edilmiş ve sınırımızda konuşlu ateş destek vasıtalarımızla (Fırtına obüsleri ve Çok Namlulu Roket Atar (ÇNRA) Bataryasıyla) ateş altına alınan 2 mevzii imha edilmiş ve ilk belirlemelere göre 4 IŞİD üyesi terörist etkisiz hale getirilmiştir."

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Suriye Güncel Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

500

Yorumlar (36)

ÖLMÜŞÜZ:

AĞLIYANIMIZ YOK. DÜN AKŞAM CNN TELEVİZYONUNDA SAYIN DAVUTOĞLUNUNKONUŞMASI YAPILIYOR. OTURMUŞ. ARAYA. VE KARŞIDAN ALGI ALGI ÜSTÜNE YAHU MEMLEKET BATMIŞ İŞTE DURUM ORDADA GÜNEYDOĞU DARMADAĞINŞEHİTLER GELİYOR. BUNLARDAN HİÇ BİR SÖZ YOK. YAT TAYYİP BEY KALK TAYYİP BEYBAŞKANLIK YOK 400 MİLLET VEKİLİ ALIR BAŞKANLIĞI GÖTÜRÜR. İŞTE OYUN İÇİNDEOYUN. BU KADAR ZIVANADAN ÇIKILMAZ. YAHU ÜLKE YANIYOR. BUNLAR. HALEN NEYİN PEŞİNDE PES DOĞRUSU. KOYUN CAN DERDİNDE KASAP ET DERDİNDE SINIRLARIMIZ DELİK DEŞİK. ALGI YARAT.

9
8
yanıtYanıtla
ÜLKEMİZ KARANLIĞA GİDİYOR:

BU ÜLKEDE BİR ADAM ÜLKEMİZİN GELECEĞİNE ATEŞ. ATIYOR. BU ADAM KENDİNİN GELECEĞİ ÜZERİNE ÜLKEYE ŞEKİL VERİYOR. BUDA ÜLKEMİZİ KARANLIĞA GÖTÜRÜYOR

13
1
yanıtYanıtla
Farklı Bakış:

Artık ne KİLİS ne de TOLEDO projeleri kaldı. Davutoğlu kendi giderken RTE nin de fişini çekip gidiyor. KİM NE DERSE DESİN AKP ARTIK RTE nin KENDİ PARTİSİ GİBİ OLACAK AMA TÜRK HALKINDEN inanıpta AKP ye oy verenler sonunda NE YAPTIKLARINI GÖRMÜŞ OLACAKLAR.

9
4
yanıtYanıtla
gel tesker:

bırakın kilisi milisi DAFUTOĞLİteskeresi gelmiş gidi aktrolar anıri havli vah vah malamıne

7
5
yanıtYanıtla
malatyalı:

yanlışlıkla gelmiştir sorun yok herkes evden abdestli çıksın

10
2
yanıtYanıtla
eruhlu:

haber bile değil ne olmuş sanki roket düştüyse

6
5
yanıtYanıtla
MANDAL:

hedef başkanlık orduyu savaşa sokarak başkomutan sıfatıyla başkanlığa geçilecek ve yapılan bütün yolsuzluk, hırsızlık, rüşvet, silah satışı, taciz ensar vakfı, bakanların oğullarının kumar görüntüleri unutturulacak. . . . ALLAH BU ÜLKEYE BİR DAHA SAVAŞ YAŞATMASIN. . .

11
0
yanıtYanıtla
savaş:

türkiye savaşa zorlanıyor işit bahane ama türkün arkasında kürt genci olmayacaktır

6
5
yanıtYanıtla
VARSIN OLMASIN:

VARSIN OLMASIN HAİNLER SİZİ

yanıt5
yanıt2
Adinizi yazin:

Russya ve Pyd atiyor. . . . . . . . . . . . . .

3
7
yanıtYanıtla
Tüm 36 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title