Haberler

Kilis Belediyesi İlkleri Yaşatıyor

Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara, sahurda Atatürk Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi.

Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara, sahurda Atatürk Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi.

Belediye Başkanı Kara, belediye meclis üyeleri ile birlikte katıldığı sahur etkinliğinde Atatürk Mahallesi sakinleri ile birlikte sahur yemeği yedi.

Belediye Başkanı Hasan Kara, iftar ve sahur programlarını halkla iç içe geçiriyor. Mahallelinin sorunlarını dinleyerek yapılacak çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan, temizlik sorununu büyük ölçüde çözdüklerini söyledi.

Başkan Kara, "Biz seçimlerde özellikle 3 şeyin sözünü verdik. Bunlar temizlik, asfalt ve park işiydi. Temizlik sorununu büyük ölçüde çözdük. Ufak tefek eksiklerimiz kaldı. Temizlik araçlarımızın arasına 30 araç daha geldi. Artık temizlik işi daha düzenli ve modern bir şekilde yapılacak" derken asfaltın çok yakın zamanda döküleceğinin müjdesini de verdi.

Katıldığı her programda vatandaşlarla yakın diyalog içerisinde olan Başkan, "Halktan kopuk bir hizmetin olmayacağını biliyoruz. Bu yüzden sürekli vatandaşlarımızla bir araya gelmeye çalışıyoruz. Sorunların bizzat kendilerinden dinliyoruz. Bu sorunlara çözüm üretmek için elimizden geleni yapıyoruz" dedi.

Başkan Kara sahur programı sonunda programı hazırlamada emeği geçen herkese tek tek teşekkür etti.

Atatürk Mahallesi sakinleri de Belediye Başkanı Kara'nın mahallelerine gelerek kendileriyle sahur yapmasından duydukları memnuniyeti dile getirerek, "Bu mahallemizde ilk kez oluyor. Bu yüzden Başkanımıza teşekkür ediyoruz" diyerek mutluluklarını dile getirdi. - KİLİS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kadir Kara Hasan Kara Kilis Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title