Haberler

Kılıçdaroğlu: Hükümet Kurma Süreci Bitmiş Değil

Güncelleme:

CHP lideri Kılıçdaroğlu, Davutoğlu'nun erken seçim kararı alalım çağrısına "Henüz hükümet kurma süreci bitmiş değil. Sayın Cumhurbaşkanı bu süreci tıkıyor" cevabını verdi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul'dan Ankara'ya seyahati öncesi Atatürk Havalimanı'nda basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Kılıçdaroğlu, Davutoğlu'nun AK Parti MYK toplantısının ardından yaptığı "Erken seçim kararını Cumhurbaşkanı değil Meclis alsın" çağrısına cevap verdi.

"HÜKÜMET KURMA SÜRECİ BİTMİŞ DEĞİL"

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun hükümeti kurma görevini iade ettikten sonra teamüllere uygun hareket edilmesinin gerektiğini ifade eden Kılıçdaroğlu, açıklamasının devamında şu ifadelere yer verdi: "Henüz daha hükümet kurma süreci bitmiş değil. Sayın Cumhurbaşkanı bu süreci tıkıyor. Sayın Davutoğlu'na düşen de Sayın Cumhurbaşkanı'na çağrı yapıp, bu süreci tıkamaması yönündeki talebi dile getirmesidir."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Kemal Kılıçdaroğlu Ahmet Davutoğlu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ayşe Dinçer kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Ayşe Dinçer kaç yaşında, nereli? Ayşe Dinçer biyografisi! BAHAR 11. BÖLÜM CANLI İZLE! #127916 Bahar 11.bölümde (son) neler oldu? Telepati Nedir ve Nasıl Yapılır? Akıl Okuma Mümkün mü? BAHAR DİZİSİ BUGÜN YOK MU? #127916 Bahar 12. bölüm neden yok? 6- 10 MAYIS HALKA ARZ TAKVİMİ #128226 Bu hafta halka arz var mı, yeni halka arz olacak mı? Halka arz olan şirketler hangileri? MEB ÖĞRETMEN ATAMASI BAŞVURULARI | MEB atama başvurusu ekranı! Başvurular ne zaman, nereden yapılacak? MEB ÖĞRETMEN ATAMASI BAŞVURU EKRANI! E-Devlet 20 bin öğretmen ataması başvuru nereden yapılır? İyi Kadın Sendromu Nedir ve Belirtileri Nelerdir? MEB ÖĞRETMEN ATAMASI 2024! #128226 20 bin öğretmen ataması başvuruları nasıl yapılır? Öğretmen ataması başvuru ne zaman? 2024 Eurovision ne zaman? Eurovision yarı final saat kaçta, hangi kanalda? MEB Öğretmen ataması başvuru tarihi açıklandı mı? Başvurular nereden, nasıl yapılır? Öğretmen ataması branş dağılımı belli oldu! MEB 2024 ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama başvuruları ne zaman? MEB Atama başvuruları nasıl yapılacak? 2024 Öğretmen atamasından KPSS ve mülakat var mı? Kontenjanlar ve branş dağılımı açıklandı mı? Öğretmen atama sayısı belli oldu! MEB Öğretmen kadro ve branş dağılımı ne olacak? Hangi branştan ne kadar atama yapılacak? YASİN CENGİZ NE KADAR KAZANIYOR? Yasin Cengiz kimdir, nereli?
500

Yorumlar (263)

net:

2001 yilina kadar devlet halkina zulmetti.iskence etti demiyorum yanlis anlasilmasin.ozel hastanelerin yanindan gecemez idik.devlet hastanesi sigortali hastaya bakmiyordu.sigorta hastanesine gonderiyordu.sigortanda yoksa sedyede ölmeyi bekle.devlet konut yapmiyor kiralar tavan yapmis.asgari ucretle işe girmeye torpil lazim.imf den borc isteyeceksin vermiyorlar.kemal dervis lazim.vb olaylar devletin de aciz dusuruldugunu gosteriyor.13 yilda gelinen noktaya kiyas et.28 subat balyoz vb .egitim hakki daha onlari yazamadim.

57
72
yanıtYanıtla
atakan:

Şartlar ozaman ogleydi

yanıt24
yanıt13
net:

bu şartlari 13 senede degiştiren reisin gayretini ona göre kıyas edelim.kendini dusunen bir insan 13 senede bunlari yapamaz.önceden milletvekili transferi vardi.ne oldu.ergonokon balyoz bir telefon darbe yapariz ha.mecliste balyozcular gozculuk yapardi.ne gunlerden ne gunlere geldik.

yanıt20
yanıt45
kanma böyle:

ATAKAN:cevaba bak sartlar öyleymis simdi seyler tayipmi dogurdu erbakan leport tankini bulusu yapdiginda türkiyeden kovuldu almanya ile anlasdi bugüngü meshur tankin yazimcisi bulusu rahmetli erbakakindir , o senin dedigin sartlarda san bisiklet yapdirmiyordu devlet yapdin halde, gid biraz yüzünü yika az arasdir neler olmus o senelerde

yanıt1
yanıt0
net:

tito gercekten aklindan zorun yok demi.varsa acil sifalar dilerim.bir an once iyilesmen umuduyla.kal saglicakla.

yanıt10
yanıt17
Selim:

Tayyip efendi bu kılıçdaroğlundan bi cacık olmaz diyodu. Niye şimdi yetki vermeye korkuyor? Yoksa chp nin bir koalisyon kurmasından mı korkuyor? Böyle bir saçmalık olur mu yahu. Ver yetkiyi 3 günde yapamazsa al seçim kararını. Bu nasıl bir terbiyesizliktir. Bu nasıl bir densizliktir ki sadece ben ne istersem o olacak diyorsun... Düpedüz diktatör olduğunun kanıtıdır...

75
51
yanıtYanıtla
Vatanımı Seviyorum:

Sen diktatör görmemissin, Esad la kariştirma lütfen

yanıt12
yanıt21
cabbar yolcu:

yolsuzluk araştırılırsa

yanıt0
yanıt1
net:

chp hdp mhp koalisyonu olur.olurda olan memleketin goz gore gore batmasi demektir.anasolme koalisyonu mhp acisindan olmayacak bir durumdu.ama oldu.elbirligiyle memleketi somurduler vede somurttuler.halka soylem baska.mesliste bambaska soylemler gelistirdiler.en basiti bahcelinin seni okyonus otesinede kacsan buluruz.ocalani al bu iple as vb.gibi.peki gercekte nasildi.ne kacan vardi nede ip istiyen.kim veriyorsa bu akli baraj alti kalip gittiler.yine olacagi o.dersini milletten alan kazanir.millete yok sayan ufalir gider.

29
88
yanıtYanıtla
net:

haberler com edutoru 1dakkada 54 olumsuz aldim.joker hakkinimi kullandin.

yanıt16
yanıt17
Tüm 263 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title