Haberler

Kılıçdaroğlu Gediktepe'ye Gidecek

Güncelleme:

Kılıçdaroğlu, 11 Askerin Şehit Olduğu Gediktepe'ye Gitme Niyetinin Olduğunu Belirtti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, terör saldırısı sonucu 11 askerin şehit olduğu Gediktepe'ye gitme niyetinin olduğunu belirterek, öncesinde de Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ'dan terör konusunda brifing almak istediğini ifade etti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Ayaş Dut Festivali'ne katılmak üzere Ayaş'a hareket etti. CHP Genel Merkezi'nin önünde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Kılıçdaroğlu, Gediktepe'ye gidip gitmeyeceğinin sorulması üzerine, "Gediktepe'ye gitme niyetim var. Daha önce Sayın Genelkurmay Başkanı ile bir cenaze töreninde yaptığımız kısa konuşmada Sayın Genelkurmay Başkanı bu konuda yardımcı olacağını ifade etti. Görüşmeler devam ediyor. Gediktepe'ye gitmek istiyoruz" dedi. Kılıçdaroğlu "Sayın Genelkurmay Başkanı terör konusunda brifing de verebileceklerini ifade ettiler. Eğer koşullar uygun olursa bir brifing almak daha sonra da Gediktepe'ye de gitmek isterim" diye konuştu.

Başbakan ve Genelkurmay Başkanı'nın Gediktepe'deki mevzilerde inceleme yaparken çömelmeleri bazı medya organları tarafından eleştirilmişti.

Genelkurmay Başkanlığı karargahında yapılan basın bilgilendirme toplantısında, bu konuda gündeme gelmiş, Genelkurmay Başkanlığı Genel Sekreteri Tümgeneral Ferit Güler, konuyla ilgili şu açıklama yapmış: 'Mevzilerde iken, Türkiye Cumhuriyeti Başbakanını ve komutanlarını tehdide açık bir şekilde ayakta tutmak doğru bir hareket tarzı olmazdı. Kısacası bu askeri bir gerekliliktir.' Demişti.

Kaynak: ANKA / Politika

Haberler

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Çakma Atatürk, 19 Mayıs'ı da boş geçmedi! Zeybek oynadığı görüntüleri paylaştı

Çakma Atatürk, 19 Mayıs'ı da boş geçmedi! Zeybek oynadığı görüntüleri paylaştı

Bakmadan Geçme

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri düştü mü? İran Cumhurbaşkanı öldü mü, sağlık durumu nasıl? Kongo'da darbe mi oluyor? SON DURUM! Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde neler oluyor, darbe mi oldu? Galatasaray Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! Galatasaray Fenerbahçe ilk 11'leri belli oldu mu, açıklandı mı? Galatasaray Fenerbahçe maçı saat kaçta? Derbi saat 19.00'da mı 20.00'de mi? CANLI maç izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 19 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 19-20 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 19-20 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Mourinho Beşiktaş'a mı geliyor? Jose Mourinho Beşiktaş ile anlaştı mı, teknik direktör olacak mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! Galatasaray Fenerbahçe maçı VAR hakemi kim oldu? GS FB yabancı VAR hakemi kim, nereli?
5 parti bir araya gelerek Kurtuluş İttifakı'nı kurdu

5 parti bir araya gelerek Kurtuluş İttifakı'nı kurdu

title