Haberler

Kılıçdaroğlu Gediktepe'ye Gidecek

Güncelleme:

Kılıçdaroğlu, 11 Askerin Şehit Olduğu Gediktepe'ye Gitme Niyetinin Olduğunu Belirtti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, terör saldırısı sonucu 11 askerin şehit olduğu Gediktepe'ye gitme niyetinin olduğunu belirterek, öncesinde de Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ'dan terör konusunda brifing almak istediğini ifade etti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Ayaş Dut Festivali'ne katılmak üzere Ayaş'a hareket etti. CHP Genel Merkezi'nin önünde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Kılıçdaroğlu, Gediktepe'ye gidip gitmeyeceğinin sorulması üzerine, "Gediktepe'ye gitme niyetim var. Daha önce Sayın Genelkurmay Başkanı ile bir cenaze töreninde yaptığımız kısa konuşmada Sayın Genelkurmay Başkanı bu konuda yardımcı olacağını ifade etti. Görüşmeler devam ediyor. Gediktepe'ye gitmek istiyoruz" dedi. Kılıçdaroğlu "Sayın Genelkurmay Başkanı terör konusunda brifing de verebileceklerini ifade ettiler. Eğer koşullar uygun olursa bir brifing almak daha sonra da Gediktepe'ye de gitmek isterim" diye konuştu.

Başbakan ve Genelkurmay Başkanı'nın Gediktepe'deki mevzilerde inceleme yaparken çömelmeleri bazı medya organları tarafından eleştirilmişti.

Genelkurmay Başkanlığı karargahında yapılan basın bilgilendirme toplantısında, bu konuda gündeme gelmiş, Genelkurmay Başkanlığı Genel Sekreteri Tümgeneral Ferit Güler, konuyla ilgili şu açıklama yapmış: 'Mevzilerde iken, Türkiye Cumhuriyeti Başbakanını ve komutanlarını tehdide açık bir şekilde ayakta tutmak doğru bir hareket tarzı olmazdı. Kısacası bu askeri bir gerekliliktir.' Demişti.

Kaynak: ANKA / Politika

Haberler

Ünlü oyuncu Gülşah Çomoğlu hayatını kaybetti

Ünlü oyuncu Gülşah Çomoğlu hayatını kaybetti

'Geç saatte dışarı çıkma' cinayeti! 16 yaşındaki kız çocuğu, dayısını bıçaklayarak öldürdü

"Geç saatte dışarı çıkma" cinayeti! 16 yaşındaki kız çocuğu, dayısını bıçaklayarak öldürdü

İsrail'e meydan okuyan Kassam Tugayları, roketleri nasıl üretiyor? Görüntüleri ilk kez yayınladılar

İsrail'e meydan okuyan Kassam Tugayları, roketleri nasıl üretiyor? Görüntüleri ilk kez yayınladılar

Bakmadan Geçme

İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 29 Mayıs Çarşamba İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? 30 Mayıs Çarşamba yarın okullar tatil mi, okul yok mu? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? Matematik seçmeli ders mi olacak? İletişim Başkanlığından açıklama geldi Survivor kim kazandı? 29 Mayıs Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? #129300 Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı 29 Mayıs Çarşamba 2024? #129300 Şahane Hayatım 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 29 Mayıs Şahane Hayatım yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 Akran zorbalığı nedir? Akran zorbalığı ile nasıl başa çıkılır? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 29-30 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! Almanya-Türkiye Milletler Ligi maçı canlı izle! ALMANYA- TÜRKİYE VOLEYBOL MAÇI (HD) İZLEME LİNKİ BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Bittin Sen filmi oyuncuları kim, konusu ne? Bittin Sen filmi ne zaman, nerede çekildi? #128250 Rekabet Kurumu'ndan beyaz et firmalarına ceza! Hangi firmalar ceza aldı, neden ceza aldılar? Hansi Flick kimdir, kaç yaşında? Barcelona'nın yeni teknik direktörü kim? Hababam Sınıfı ne zaman, nerede çekildi? İlk Hababam Sınıfı kaç yılında çekildi? #128250
Rekabet Kurumu'ndan 4 ünlü beyaz et firmasına 1,2 milyar lira ceza

Rekabet Kurumu'ndan 4 ünlü beyaz et firmasına 1,2 milyar lira ceza

title