Haberler

Kılıçdaroğlu Ayvalık Heyetini Özel Olarak Kabul Etti

Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, belediye Meclis Üyeleri, CHP Ayvalık İlçe Başkanı Ahmet Toker, yönetim kurulu üyeleri Ankara’ya çıkarma yaptı.

Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, belediye Meclis Üyeleri, CHP Ayvalık İlçe Başkanı Ahmet Toker, yönetim kurulu üyeleri Ankara'ya çıkarma yaptı.

İlk olarak Esenboğa Havaalanında sıcak bir şekilde karşılanan ve özel araçlarla alınan Ayvalık heyeti Türkiye Büyük Millet Meclisini ziyaret etti.

Burada Cumhuriyet Halk Partisi'nin gurup toplantısına katılan Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer ve beraberindekiler salondakilere anons edilerek tanıtılıp "Hoş geldiniz" denildi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi'ni (TBMM) ziyaret eden Ayvalık heyeti CHP Genel Merkezine de gitti.

Gençer ve Ayvalık gurubu CHP Sözcüsü Haluk Koç, ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Erdoğan Toprak, tarafından kabul edildi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, başkan Gençer ve beraberindekileri odasında konuk etti. Ayvalık heyetiyle yakından ilgilenen Kılıçdaroğlu, başkan Rahmi Gençer ile uzun uzun sohbet edip, Ayvalık hakkında sorular sordu. Kılıçdaroğlu, Ayvalık heyetiyle 7 Haziran 2015'te yapılacak olan milletvekilliği seçimi hakkında da bolca sohbet etti.

CHP Balıkesir Milletvekili Ayşe Nedret Akova tarafından da sıcak bir ortamda konuk edilen Gençer ve Ayvalık heyetinin Ankara ziyaretlerinde 22. dönem milletvekili Ali Kemal Deveciler'de yakından ilgilendi. CHP Balıkesir Milletvekilleri Namık Havutça ve Haluk Ahmet Gümüş Ankara dışında oldukları için danışmanları Gençer ve beraberindekileri Ankara ziyareti süresince bir an bile yalnız bırakmadılar.

Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, kendilerini CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ve parti genel merkezindekilerin çok sıcak karşılayarak yakından ilgilendiklerini belirterek, Ankara ziyaretinin verimli geçtiğini ve Ayvalık için moral olduğunu söyledi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi Rahmi Gençer Ayvalık Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title