Haberler

KETEM Taramalarına Devam Ediyor

Güncelleme:

Elazığ Halk Sağlığı Müdürlüğü Merkez Toplum Sağlığı Merkezi, KETEM birimi il genelinde yürüttüğü tarama ve eğitim faaliyetlerine devam ediyor.

Elazığ Halk Sağlığı Müdürlüğü Merkez Toplum Sağlığı Merkezi, Kanser Erken Teşhis Tarama ve Eğitim Merkezi (KETEM) birimi il genelinde yürüttüğü tarama ve eğitim faaliyetlerine devam ediyor.

Bulaşıcı Olmayan Hastalıklar Programlar ve Kanser Şubesi ile KETEM birimi çalışanları il genelindeki aile hekimleri ile eğitim ve tarama programları düzenliyor. Haziran ayı içerisinde Elazığ Merkez Aksaray Mahallesi bölgesine hizmet veren 87 No'lu Aile Hekimi Dr. Asiye Aksu Kaymaz organizesi ile 15 kişi, Çaydaçıra Mahallesi TOKİ 125 No'lu Aile Hekimi Dr. Berrin Taşkın ve 126 No'lu Aile Hekimi Dr. Hüseyin Karatepe organizesi ile 28 kişi, 120 No'lu Aile Hekimi Dr. Ahmet Deniz organizesi ile merkez Poyraz Köyü 9 kişi, Hıdırbaba Köyü 6 kişi, Merkez Karaali Köyü 118 Nolu Aile Hekimi Dr. Furkan Özdemir organizasyonu ile de 6 kişiye aile sağlığı merkezlerinde smear taraması yapıldı. Halk Sağlığı Müdürlüğü'nün araçları ile KETEM'e götürülen vatandaşların meme kanseri taramaları için mamografi çekimleri yapıldı. Kendi kendine meme kanseri muayenesi eğitimi verilen bayanlardan yaşı 50'nin üzerinde olanlara kolorektal kanser taraması testi yapıldı.

Elazığ Halk Sağlığı Müdürü Uzm.Dr. İbrahim Halil Akkuş, vatandaşlardan KETEM'de yapılan ücretsiz taramalara katılmalarını isteyerek, KETEM biriminin Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları polikliniklerinin olduğu binada hizmet verdiğini hatırlattı. - ELAZIĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Elazığ Merkez Aksaray Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ÇAYKUR İŞÇİ ALIMI 2024 NE ZAMAN? Çaykur işçi alımı başvuruları ne zaman? Başvuru şartları ne? #9749 KOTON HALKA ARZ | Koton halka arza açıldı mı? Koton katılım endeksine uygun mu? Cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekat? Cuma namazı farz mı? ÖZGÜR DEMİRTAŞ KİMDİR? Özgür Demirtaş nereli, kaç yaşında, evli mi? MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title