Haberler

Kesob'tan Kocasinan Belediyesi'ne Ziyaret

Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KESOB) Başkanı Mustafa Alan ve beraberindeki, Kocasinan Belediye Başkanı Mustafa Çelik'i makamında ziyaret etti.

Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KESOB) Başkanı Mustafa Alan ve beraberindeki, Kocasinan Belediye Başkanı Mustafa Çelik'i makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kocasinan Belediye Başkanı Mustafa Çelik, "Bu beş yıllık dönemde hedefimiz Kocasinan'ı büyütmek. Kocasinan'ı büyütmek derken esnafımızı büyütmek, ticaret erbabımızı büyütmek. Bu anlamda beraber çok çalışacağız. Şimdiye kadar yapılan esnaf siteleri gibi bundan sonra da esnaf siteleri, ticaret merkezleri konusunda belediye olarak üstümüze ne düşüyorsa yine yapmaya devam edeceğiz. Esnafımız büyüyecek ki Kocasinan büyüsün, ticaret erbabımız büyüyecek ki Kocasinan büyüsün" dedi.

Kocasinan'ın büyüdüğü zaman gelir seviyesininde arttığını dile getiren Çelik, "Kocasinan büyüdüğü zaman gelir seviyesi artıyor, yeni iş alanları açılıyor, Kayseri'nin ekonomisi büyüyor. Bu ekonomi büyüdüğü zaman Kocasinanlı hemşerilerimizin mutluluğu, huzuru daha da artıyor. Bu anlamda esnafımıza da çok büyük iş düşüyor. İşinizi büyütmek için bize de düşen işler var. Bu işleri halletmek için elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.

Merkezdeki oda başkanlarıyla hayırlı olsun ziyaretine geldiklerini belirten Mustafa Alan da, "Seçim döneminde izlediğiniz yol, güler yüzünüz ve tatlı dilinizle Kocasinan'ı çok iyi tanıyan bir meclis üyesi, bir hemşehri olarak, güzel işlediniz. Esnaf olarak belediyelerimizden memnunuz. Bekir Ağabeye de teşekkür ediyoruz. Kocasinan'a ve Büyükşehir'e çok teşekkür ederiz. Kayseri'yi seyyarlar şehrinden kurtardı. Allah'a şükür belediyelerin desteğiyle seyyar satıcı kalmadı. Şimdi sanayi sitesi isteyen 5-6 odamız var. Bunu da inşallah önümüzdeki günlerde arkadaşlarla bir araya gelerek yapacağız, sizden de destek isteyeceğiz. Başarılar diliyoruz, Allah mahcup etmesin" şeklinde konuştu. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kocasinan Belediyesi Mustafa Çelik Mustafa Alan Kayseri Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title