Haberler

Kesob Başkanı Ahmet Övüç Açıklaması

Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KESOB) Başkanı Ahmet Övüç, İstanbul’daki saldırı sonrasında yazılı açıklama yaparak saldırıyı kınadı.

Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KESOB) Başkanı Ahmet Övüç, İstanbul'daki saldırı sonrasında yazılı açıklama yaparak saldırıyı kınadı.

KESOB Başkanı Övüç, "Dün akşam saatlerinde İstanbul'da çok sayıda vatandaşımızın hayatını kaybetmesine ve yaralanmasına yol açan hain ve alçak terör saldırısını ve terörün her türlüsünü şiddetle kınıyorum" ifadesine yer verdiği açıklamasını şu şekilde sürdürdü:

"Devletimize ve Milletimize yönelik gerçekleştirilen, ülkemizin birlik ve bütünlüğünü zedelemek için yapılan bu alçak saldırının, birlik ve bütünlüğümüze zarar vermesi mümkün değildir. İçinde bulunduğumuz dönemde teröre karşı birlik, beraberlik ve sağduyu içinde ortak hareket etmek her zamankinden daha da büyük önem taşımaktadır.

Ülkemizdeki huzur ve istikrar ortamını hedef alan bu hain saldırıyı lanetliyor, hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyorum. Milletimizin Başı Sağ Olsun." - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İstanbul Kayseri Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title