Haberler

Kesk Üyelerinden Eylem

KESK üyeleri, Memur Sen tarafından geçen yıl imzalanan toplu sözleşme sonucu "maaşlarında erime yaşandığı" gerekçesiyle eylem yaptı.

KESK üyeleri, Memur-Sen tarafından geçen yıl imzalanan toplu sözleşme sonucu "maaşlarında erime yaşandığı" gerekçesiyle eylem yaptı.

Eski Sümerbank binası önünde toplanan sendika üyeleri adına açıklama yapan Eğitim-Sen İzmir 6 Nolu Şube Başkanı İdil Uğurlu, enflasyon farkından yararlanmanın eklenmediğini ileri sürdüğü toplu sözleşmeyle maaşlarındaki erimenin hissedilir olmaya başladığını söyledi.

Uğurlu, "KESK olarak örgütlü gücümüzle toplu sözleşmeyi yırtmak, 2015 bütçesinden hakkımız olan insanca yaşamaya yetecek ve emekliliğe yansıyacak ücreti almak için ülkenin dört yanında örgütlü sendika, oda ve derneklerle omuz omuzayız. Kayıplarımız giderilene kadar, insanca yaşamaya yetecek ücret ve emekliliğe yansıtılabilmesi için mücadele edeceğiz" diye konuştu. - İzmir

Kaynak: AA / Yerel

Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu Memur Sen İzmir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title