Haberler

Edirne'de Şafak Operasyonu! Çok Sayıda Gözaltı Var

Güncelleme:

Edirne'nin Keşan ilçesinde, polis tarafından yapılan geniş çaplı operasyonda yaklaşık 100 kişi gözaltına alındı.

Edirne'nin Keşan ilçesinde 27 Haziran Cumartesi günü "Sapık" iddiasıyla linç edilmek istenen bir kişi nedeniyle yaşanan gerginliğin ardından, olayda yer alan kişilere yönelik, Edirne İl Emniyet Müdürlüğü ve Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından geniş çaplı operasyon düzenlendi.

600 KİŞİLİK POLİS ORDUSUYLA OPERASYON

Edirne, Tekirdağ, Çanakkale, İstanbul ve Kocaeli'den gelen yaklaşık 600 kişilik polis ordusu tarafından tespit edilen yaklaşık 100 noktaya saat 05.00 sıralarında eş zamanlı operasyon yapıldı.

ÇOK SAYIDA KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Çevik Kuvvet, Özel Tim ve Özel Harekat polislerinin de katıldığı operasyonda yaklaşık 100 kişi gözaltına alındı. Yaşanabilecek gerginlikler nedeniyle TOMA ve Panzer eşliğinde, genellikle Romanların yaşadığı Yenimescit Mahallesi, Mustafa Kemalpaşa Mahallesi ve Cumhuriyet Mahallesi'nde gerçekleştirilen operasyonda, gözaltına alınanlar, yoğun güvenlik önlemi eşliğinde Keşan girişinde bulunan Çevik Kuvvet Grup Amirliği binasına getirildi.

Şüpheliler, burada yapılan işlemlerinin ardından ise sağlık raporu alınmak üzere hastaneye götürüldü.

Soruşturma devam ediyor...






Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Keşan Politika Güncel Haberler

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

Bakmadan Geçme

14 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 14 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 14 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Sözleşmeli öğretmenlik yeni mülakat puan dağılımı ne 2024? 14 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 14 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 14 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 14 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 14 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 14 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Aston Villa Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) A.Villa Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 14 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 14 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 Barcelona Real Sociedad maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Barcelona R.Sociedad maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Barcelona Real Sociedad maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona R.Sociedad maçı kaç kaç, canlı maç skoru!
İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

500

Yorumlar (14)

Adanalı AslanmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Yazıklar olsun sizlere.. Vergilerimizle aldığınız paralar haram olsun.. Adamlar yapamadığınızı yapıyor siz terörist muamelesi yapıyorsunuz bre şerefsizler neden uyuşturucu satıcılarına boyle operasyon yapmıyorsunuz ? Neden kumar oynatılan derneklere göz yumuyorsunuz ? Haram zıkkım olsun yukarda Allah var siz bu DÜNYAYI cennet görmeye devam edin ;)

5
6
yanıtYanıtla
GençtürkmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Arkadaşlar salak salak konuşmayın, operasyon sapik meselesi değil, uyuşturucu hırsızlık, ve aranan şahıslara yöneliktir

10
0
yanıtYanıtla
zakarii:

ülen itle çakalla bukadar ilgilenseniz memlekette huzur olur be

6
2
yanıtYanıtla
TunçmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

pislikler temizlensinn

7
0
yanıtYanıtla
XyzmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Sapık olduğu iddia edilen bir Kişiye saldıranlara yapılan bir operasyon. 600 polis ile Yapılıyor, adamlara telefon etseydiniz gelirlerdi zaten karakola

3
2
yanıtYanıtla
048mobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Batıya gelince Aslan kesilen polisimiz

3
1
yanıtYanıtla
birisi:

Bu nasıl bir sapık olayıdır anlamadım. 600 polisle operasyon yap, 100 kişiyi gözaltına al. Topluca mı sapıklık yapıyorlarmış?

1
3
yanıtYanıtla
HedwigmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Saçma saçma bilip bilmeden yorum yapmayın orada ne olduğundan haberiniz yok bunlar pkklıdan beter manyak hepsi gulyabani mıdır ne zıkkım diye tutturdular kaç gündür polisler eve gidemiyo ortalığı karıştıracaklar diye

3
0
yanıtYanıtla
EL LOCO:

bulursanız halkın içine bırakın halk verir cezasını

1
2
yanıtYanıtla
....:

Bende suçlulara birşey yapacaklar sandım. nerdeeee. . . suçlu dışarda. . garibana yasalar

2
1
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title