Haberler

Keşan Belediye Başkanı Özcan Açıklaması

Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, " 2016 yılının sonlarına doğru bu bölgede ilk doğalgaz alevini vermeyi hedefliyorlar" dedi.

Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, " 2016 yılının sonlarına doğru bu bölgede ilk doğalgaz alevini vermeyi hedefliyorlar" dedi.

GAZDAŞ Trakya Bölge Müdürü Tamer Akaslan, GAZDAŞ Edirne İşletme Müdürü Cumhur Pekdemir ve GAZDAŞ Proje Yöneticisi Gökhan Nogay, Özcan'ı ziyaret etti.

Özcan, ziyarette yaptığı konuşmada, GAZDAŞ'ın ilçede çalışmalara başladığını söyledi. İlçeye doğalgaz verilmesi için teknik çalışmaların yapıldığını aktaran Özcan, şunları kaydetti:

"Bize ifade ettikleri kadarıyla şehir içerisinde de 8-9 tane basınç değiştirme üniteleri olacak. Bölge regülatörleri denilen basınç üniteleri yapacaklar. İlk etapta da bahar aylarında Atatürk Stadı çevresinde ilk bölge olarak burada imalat çalışmalarına başlayıp 2016 yılının sonlarına doğru bu bölgede ilk doğalgaz alevini vermeyi hedefliyorlar. Ondan sonra da şehrin tamamına yayılacak. 2-2.5 yıllık bir imalat şehre yatırım süreçleri olacak. 2018 yılı sonlarında Keşan'ın bütün imar alanları içerisinde şebeke dağılımı imalatı tamamlanıp Keşan'ın her tarafı da doğalgaz kullanabilir hale gelecek. Firma bunu hedefliyor. Firmanın burada enerjik çalışmasını gördük. Bizim sıkıntılarımızı da biliyorlar."

Özcan, doğalgazın ilçedeki hava kirliliğinin önüne geçeceğini belirtti.

Kaynak: AA / Güncel

Mehmet Özcan Keşan Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İstanbul'da bugün yağmur yağacak mı? İstanbul'da bugün hava nasıl olacak, sıcak mı, yağmurlu mu? 9 Mayıs Perşembe hava durumu! 10 Mayıs Cuma günü okullar tatil mi? 10 Mayıs'ta okullar tatil edilecek mi? İOKBS BURSLULUK SINAV SONUÇLARI 2024! İOKBS bursluluk sınav sonuçları ne zaman, hangi tarihte açıklanacak? SURVIVOR FURKAN KIZILAY KİMDİR? Furkan Kızılay kaç yaşında, nereli? Furkan elendi mi? 9 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? SURVIVOR'DA KİM ELENDİ? Survivor All Star'da elenen yarışmacı kim oldu? Afrika çöl tozu Türkiye'ye geliyor 9-10 Mayıs: Çöl tozu hangi illere yağacak, kaç gün sürecek? Meteorolojiden Arabistan ve Afrika çöl tozu uyarısı! GELİNİM MUTFAKTA 9 MAYIS 2024 İZLE | Gelinim Mutfakta bugün kim birinci oldu, çeyrek altın aldı? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 9 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? 9 Mayıs 2024 Perşembe TV YAYIN AKIŞI: Televizyonda bugün neler var? Kanal D, Star TV, ATV, Show TV, TRT1, NOW TV MÜGE ANLI CANLI İZLE! #128204 9 Mayıs Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Resmi Gazete bugün (9 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Okul müdürünü öldüren Iraklı öğrenciyi savundu! Sevan Nişanyan kimdir? Atatürk'e neden hakaret etti? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 9 Mayıs dün gece deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title