Haberler

Kermeste 106 Bin Liraya Deve Satıldı

Manisa’da Mimar Sinan Eğitim Kurumları bünyesinde bulunan öğrencilere destek olmak amacıyla açılan kermeste görücüye çıkan bir deve 106 bin liraya alıcı buldu.

Manisa'da Mimar Sinan Eğitim Kurumları bünyesinde bulunan öğrencilere destek olmak amacıyla açılan kermeste görücüye çıkan bir deve 106 bin liraya alıcı buldu.

Manisa'da Mimar Sinan Eğitim Kurumları bünyesinde bulunan öğrencilere destek olmak amacıyla kermes açıldı. Fuar Merkezi'nde açılışı gerçekleşen Büyük Kermes renkli görüntülere sahne oldu. Kermes Kur'an tilavetiyle başladı. Kermesin açılışı geleneksel olarak deve açık arttırmasıyla başladı. 15 bin liradan satışa çıkan devenin talepleri çok olunca açık artırma uzun sürdü. İsmini açıklamak istemeyen bir vatandaş deveyi 106 bin liraya satın aldı. Bu yılın kermes ağası seçilen vatandaş, deveyi de öğrenciler yararına kuruma bağışladı. Açık artırmanın ardından inşaatı devem eden Mimar Sinan Talebe Yurdu Süleymaniye Külliyesi Projesi için hayır kapısı açıldı. Kermese katılan vatandaşlar gönüllerinden kopan yardımı yaptı. Külliye'nin Ramazan ayının ortalarında açılması planlanıyor. Konuşmanın ardından Büyük Kermes dualar eşliğinde açıldı. Yüzde 100 helal gıda döner, gıda, giyim, zücaciye, kitap, ev tekstili, mobilya, el işi, çeyizlik eşya gibi ürünlerin satıldığı Büyük Kermes 10 Mayıs'a kadar 10.00 ila 23.00 saatleri arası açık kalacak. Kermese özel halk otobüsleriyle ücretsiz ulaşım sağlanıyor. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title