Haberler

Kerim Yılmaz İsimli Çocuktan Bahçeli'ye Sevgi Gösterisi

Güncelleme:

İzmir'de Kerim Yılmaz adlı çocuk Bahçeli'nin yüzünü ellerinin arasına alarak sevgi gösterisinde bulundu.

Yerel seçim çalışmaları kapsamında İzmir'e gelen Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Tarihi Kemeraltı Derneği ve STK temsilcileri ile Hisar Camisi önünde kahvaltı yaptı. Kerim Yılmaz isimli bir çocuk ise Bahçeli'nin yüzünü ellerinin arasına alarak sevgi gösterisinde bulundu.

BAHÇELİ'YE SEVGİ GÖSTERİSİ

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin ilk durağı Konak ilçesi oldu. Tarihi Kemeraltı Derneği ve STK temsilcileri ile Hisar Camisi önünde kahvaltı yapan Bahçeli, mehteran gösterisiyle karşılandı, kendisine mehteran takımında kullanılan kuşak takıldı. Partililer, Bahçeli'yi karanfillerle karşılarken, pek çok partili Bahçeli'yi elinden öptü. MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, MHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Taşer, partinin ilçe belediye başkan adayları ve çok sayıda partilinin katıldığı programda, Kerim Yılmaz isimli bir çocuğun Bahçeli'nin yüzünü sevmesi ilginç görüntüler ortaya çıkardı.

TESPİHİNİ HEDİYE ETTİ

Kahvaltı programında açıklama yapmayan Bahçeli, Tarihi Kemeraltı Derneği Başkanı'na tespihini hediye ederken, Azerbaycan Kadın Kültür Merkezi Derneği tarafından da Bahçeli'ye Hocalı katliamını anlatan albüm, Azerbaycan bayrağı hediye edildi. Bahçeli'yi karşılamaya gelen diğer STK temsilcileri ise Bahçeli'ye Kur'an-ı Kerim takdim etti. İki gün boyunca İzmir'in ilçelerini gezerek halkla buluşacak olan Bahçeli, kahvaltı programının ardından Kiraz ilçesine gitti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Milliyetçi Hareket Partisi Devlet Bahçeli Kemeraltı İzmir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Sülfür gazı nedir, zararlı mı, ölümcül mü? Menkul kıymet tesisi nedir, ne anlama gelir? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 9 Mayıs Perşembe? 9 Mayıs2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 9 MayısResmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 9 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 9 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 9 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 9 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 9 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 9 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 9 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 9 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman ZTK 2024?
500

Yorumlar (34)

kadiryilmazinsaatyapi@hotmail.com:

ÇOCUK PİŞMAN OLMUŞTUR BAKSANA ÇEKİNİYO ÇOCUKDAN ÇOCUK SEVMESİNİ BİLE BİLMİYO ADAM İNSAN ORDA SİYESETENDE OLSA YALANDAN SEVER BE

15
24
yanıtYanıtla
osmanlı evladıhilmiesrefoglu@gmail.com:

eski bi akpli olarak artık mhpliyim

31
7
yanıtYanıtla
cumhuriyet çocuğusahara1313@hotmail.com:

yalanın batsın

yanıt0
yanıt0
Türkoğlucakgidigidi@hotmail.com:

Peygamber efendimize züriyetsiz erkek evladı yok! diyen müşriklerin torunları bugün aynı ağzı Bahçeli için kullanır oldu.. Hırsız evladı olacağına olmasın daha iyi insanın.. Bizler Bahçeli'nin evlatlarıyız.Dürüst adama sevgiler saygılar olsun.

30
7
yanıtYanıtla
huzur islamhuzurislam@outlook.com:

bu sevgi nedir bilmiyor çocuk sevginin ne olduğunu gösteriyor yine anlamıyor.

15
19
yanıtYanıtla
SALTUKhsn.ozd@hotmail.com:

Bu haberdeki en doğru ve anlamlı yorum bu, tebrikler

yanıt0
yanıt0
ZİLANarata.ayata@hotmail.com:

kuduza karşı virüsa karşı çocuk bir doktora görenmesi gerek...

14
19
yanıtYanıtla
.....yeliz_229@hotmail.com:

ah canım benim sen önce okumayı yazmayı öğrensen de ondan sonra anlamaya çalışsan bu şekilde anlaman zor olduğu için kendi hastalıklarını başkalarında arıyorsun be yavrum. O hastalıklar sadece sen gibi beyinsiz hayvanlarda olur.

yanıt0
yanıt0
YOK ARTIKASDASDAS@ASDASD.COM:

KÜRT FAŞİSTÇİK...SEN MEHMETÇİĞİN ALTINA YATA YATA AKLINI KAYBETMİŞSİN...YÜRÜ GİT İŞİNE..CAN SIKMA BURDA!!

yanıt0
yanıt0
i halil akdaşziraatbank@.com.tr:

KILIÇDAROĞLU BAHÇELİ bunlar asla vatanının milletini düşünen bir lider olamazlar bunlar boş beyin çürük beyin baseretsiz beceriksiz beyinler 60 yıldır bu ülke de bunlar var bu millet için bir çivi bile çakmadılar ülkemiz sürekli kaos şiddet mafya çete kaos içindeydi sanki bunlar hırsızlık yapmadı mı bankaları birgünde çuvallarla boşaltmadılar mı bunlar TV de görülmedi mi bir gece de doları iki ye katlayıp fakirin fukaranın anasını ağlatma dımı baronlarını mafya liderlerini çeteleri zengin etmediler mi vatan vatan deyip PKK ili mücadele ediyoruz APO yu bitirip öldüreceğiz deyip milyon dolarları ceplerine indirmediler mi keşke 35 yılda ne yaptılar PKK yi bitirdiler mi APO yu öldürebildiler mi eeee ne oldu örtülünün paraları baronların cepine girdi olan zavallı 50 BİN mehmetçiğin kanına oldu hiç yere boşu boşuna ailelerin evine ateş düşürdüler analar kan ağladı

6
26
yanıtYanıtla
Tüm 34 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title