Haberler

Keremcem 23 Nisan'da İstanbul Optimum Outlet'te

Güncelleme:

Keremcem, 23 Nisan Çarşamba günü Saat 15:00'te Optimum Outlet İstanbul'daki imza gününde hayranlarıyla buluşacak.

Başarılı müzik kariyerinin yanı sıra, rol aldığı televizyon dizilerindeki performansıyla da hayran kitlesini genişleten Keremcem, 23 Nisan Çarşamba günü Saat 15:00’te Optimum Outlet İstanbul’daki imza gününde hayranlarıyla buluşacak. Kendi adını taşıyan son albümünün, en yeni video klip çalışması “Razı Olmaktır Aşk” ile listelere hızlı bir giriş yapan Keremcem , yeni dizisinden sonra İstanbul Anadolu Yakası’ndaki ilk imza gününde, 23 Nisan Bayramı nedeniyle en sevilen şarkılarını da özellikle çocuklar ve gençler için seslendirecek. Yeni dizisi “O Hayat Benim” ile televizyon ekranlarından seyircilerine yeniden merhaba diyen ünlü sanatçı, imza gününde hayranlarıyla bol bol sohbet edip imza dağıtacak. Optimum

Outlet İstanbul’da Saat 17:00’ye kadar sürecek olan Keremcem imza günü etkinliği, tüm ziyaretçilere açık olacak.

“Optimum Outlet’te Mutlu Ziyaretçiler” konseptinde gerçekleştirdiği etkinlikleri ve bütün yıla yayılan organizasyonlarıyla alışveriş keyfine ayrıcalık katan Optimum Outlet’ler; eğlenceli aktiviteleri, kampanyaları, indirimleri ve sürprizleri ile ziyaretçilerinin ilk tercihi olmaya devam ediyor.

Kaynak: Bültenler / Kültür Sanat

23 Nisan Keremcem Kültür Sanat Kültür Sanat Haberler

500

Yorumlar (1)

salim kurtsalim_kurt_25@hotmail.com:

Orada olup keremcem ile tanışmayı çok isterdim

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title