Haberler

Keramettin Yılmaz, Aday Adaylığını Açıkladı

CHP'den Fethiye Belediye Başkan aday adaylığını açıkladı.

Fetiye'ye bağlı Ölüdeniz Belediye Başkanı Keramettin Yılmaz,

CHP'den Fethiye Belediye Başkan aday adaylığını açıkladı.

Partililerin yoğun ilgi gösterdiği basın toplantısına CHP Fethiye İlçe Başkanı Emrah Doğu'nun yanı sıra Göcek Belediye Başkanı Recep Şatır ve Seki Belediye Başkanı Veli Yıldız da katıldı.

Yılmaz, açıklamasında 9 yıldır Ölüdeniz'de yaptıkları hizmetlerle beldede yaşayanları Sosyal Demokrat Belediyecilik anlayışı ile tanıştırdıklarını söyledi. Yılmaz, görev yaptıkları süre içinde vatandaşlara hiçbir ayrım yapmaksızın hizmet götürdüklerine işaret ederek, "Çevre konusunda ciddi çalışmalar yaptık. Yaptığımız çalışmalar sayesinde bugün 3 mavi bayrağımız var. Ölüdeniz, turizmde artık bir dünya markası haline geldi. Yaptığımız Uluslararası etkinliklerle Ölüdeniz'i bir dünya markası yaptık. 2014'te Fethiye Belediye Başkanlığını da alarak Fethiye'de yaşayan vatandaşlarımızı da Sosyal Demokrat Belediyecilik anlayışı ile buluşturacağız" dedi.

Yılmaz, 2014 yerel seçimlerinde Fethiye Belediye Başkanlığını kazanacaklarını anlatarak, "Sadece Fethiye'yi değil, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığını da, Seydikemer Belediye Başkanlığını da alacağız. Seçimleri aldıktan sonra Fethiye'yi Uluslararası bir arenaya çevireceğiz. Fethiye'yi Uluslararası bir kültür kenti yapacağız. Kentimizde yaşayan vatandaşlarımızın sosyal ve kültürel hayatına ciddi katkı sağlayacağız" diye ifade etti. CHP'ye yerel seçimlerde verilecek oyların önemine de işaret eden Yılmaz, şöyle konuştu. "Sizlerin CHP'ye vereceğiz her oy zor günler geçiren Türkiye Cumhuriyeti için hayati öneme sahip. Sizlerin oyları ile başta Muğla'da, Fethiye'de, Seydikemer'de yaşayan vatandaşlarımız olmak üzere Muğla'nın farklı yerlerinde yaşayan halkımızı Sosyal Demokrat Belediyecilik ile buluşturacağız. Bugün bana destek için gelen herkese teşekkür ediyorum. Başta CHP Genel Merkezimiz, CHP İl ve İlçe Belediye Başkanlarımız, Göcek ve Seki Belediye Başkanlarımıza, Eski Belediye Başkan Adaylarımızdan Ahmet Çaçaron, Fethiye Belediyesi Meclis Üyesi Veli Papuçcu, Ölüdeniz Belediye Meclis Üyesi Ünsal Erişken, iş adamlarımızdan Atabey Akgün ve yol arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum" dedi.

CHP Fethiye İlçe Başkanı Emrah Doğu ise, Ölüdeniz Belediye Başkanı Keramettin Yılmaz'ın başarılı bir belediye başkanı olduğuna işaret ederek, "CHP 20 yıldır Fethiye'de belediye başkanlığını kazanamadı. 2014'te Fethiye'de, Muğla'da ve Seydikemer'de belediye başkanlıklarını kazanacağız" diye konuştu. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Keramettin Yılmaz Emrah Doğu Ölüdeniz Muğla Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title