Haberler

Kepezli Voleybolcular Türkiye Şampiyonası Finallerinde

Kepez Belediyespor Genç Kız Voleybol Takımı, Manisa’da düzenlenen Türkiye Şampiyonası 2. Kademe müsabakalarında aldığı dereceyle, Türkiye Şampiyonası Finalleri’ne gitme hakkı elde etti.

Kepez Belediye spor Genç Kız Voleybol Takımı, Manisa'da düzenlenen Türkiye Şampiyonası 2. Kademe müsabakalarında aldığı dereceyle, Türkiye Şampiyonası Finalleri'ne gitme hakkı elde etti.

Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından Manisa'da düzenlenen Genç Erkek- Kız Voleybol yarı final ve play-off müsabakaları sona erdi. A- Grubu'nda ilk olarak Manisa Seramiksan'la karşılaşan Kepez Belediye spor, karşılaşmayı 3-2 kazandı. Balıkesir Altınova Belediye spor'u 3-1'le geçen Kepez Belediye spor Genç Kız Voleybol Takımı, son maçında da Kocaeli Derince Belediye spor'u 3-0 mağlup etti.

Kepez Belediye spor takımı, genç kızlar yarı final müsabakalarında aldığı 3 galibiyetle grubunda lider oldu. Sonuçlar sonrası, Kepez Belediye spor Genç Kız Voleybol Takımı, İzmir'de 25-28 Haziran tarihleri arasında düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonası finallerine gitmeye hak kazandı.

Gençlere her alanda yapılan yatırımların meyvelerini zamanla almaya başladıklarını belirten Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, "Kepez, spor ilçesi olarak daha da büyüyecek. Gençlerin sağlıklı olmaları ve kötü alışkanlıklardan uzak durması için yatırımlarımız devam edecek" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türkiye Voleybol Federasyonu Kepez Belediyespor Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title