Haberler

Kepezli Öğrenciler Dart Turnuvasıyla Stres Attılar

Kepez Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle ilk ve orta kademe okulları ile öğretmenler arasında dart turnuvası düzenlendi.

Kepez Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle ilk ve orta kademe okulları ile öğretmenler arasında dart turnuvası düzenlendi.

Turnuvada 36 ilkokuldan 144, 34 ortaokuldan 136, 12 liseden 48 öğrenci ile 70 öğretmen mücadele etti. Kepez Belediyesi Turgut Özal Spor Salonu'nda yapılan final karşılaşmalarının ardından turnuva sona erdi.

Turnuvanın ödül törenine katılan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de dart okları ile dart tahtasına birkaç atış yaptıktan sonra Kepez İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüdai Vural, Kepez Belediye Başkanı Yardımcısı Mustafa Özsoy, turnuvada dereceye giren takımlara ve öğretmenlere ödüllerini verdi.

Başkan Tütüncü, turnuvada mücadele eden ve ödül alan okulları ve öğretmenleri kutlayarak, "Eğitime destek verirken diğer yandan da öğrencilerimize farklı sosyal imkanlar sunuyoruz. Dart turnuvamız bu bakımdan da anlamlıydı" dedi.

Başkan Hakan Tütüncü, Kepez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile öğrencileri sosyal, kültürel ve sportif etkinliklerle buluşturmaya devam edeceklerini de sözlerine ekledi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milli Eğitim Müdürlüğü Kepez Belediyesi Hakan Tütüncü Turgut Özal Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title