Haberler

Kepez'in Doğa Yürüyüşleri İki Haftada Bir Yapılacak

Kepez Belediyesi, yoğun istek üzerine ayda bir kez gerçekleştirdiği doğa yürüyüşü etkinliğini 15 günde bir yapma kararı aldı.

Kepez Belediyesi, yoğun istek üzerine ayda bir kez gerçekleştirdiği doğa yürüyüşü etkinliğini 15 günde bir yapma kararı aldı.

Kepez Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, nisan ayındaki doğa yürüyüşü etkinliğinin ilki, Alacasu Koyu ile Tekirova arasında olacak. Yürüyüş, 11 Nisan Cumartesi günü saat 09.00'da başlayacak.

Katılımcılar, Alacasu Koyu ile Tekirova arasındaki Likya Yolu'nun 9 kilometrelik bölümünü yürüyecek. Çocukların doğayı tanımasını amaçlayan yürüyüş etkinliğine gelenler, turkuaz ile yeşilin buluştuğu koyları, Phaselis antik kentini görme imkanı bulacak. Orman içinde patika yoldaki yürüyüş, doğa rehberi ve milli dağcı Ömer Faruk Gülşen liderliğinde yapılacak.

Yürüyüş için Erdem Bayazıt Kültür Merkezi önünde saat 08.30'da toplanılacak ve buradan katılımcılar Kepez Belediyesinin otobüsleriyle yürüyüş alanına götürülecek. Yürüyüş bittikten sonra katılımcılar yine otobüslerle EBKM'ye getirilecek.

Sağlık sorunu olmayan herkes ücretsiz olarak düzenlenen doğa yürüyüşüne katılabilecek. Yürüyüşe katılmak isteyenler, 326 62 23 numaralı telefonu arayarak isimlerini yazdırabilecek.

Doğa yürüyüşünün nisan ayındaki ikinci etkinliği, 25 Nisan'da Karabalçık-Tavşan Beleni arasındaki parkurda olacak.

Kaynak: AA / Yerel

Kepez Belediyesi Tekirova Likya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title