Haberler

Kepez'den "Çocuk ve Gençlik Orkestrası"

Kepez Belediyesi yaşları 4 ile 18 arasında 75 keman öğrencisinden oluşan "Kepez Belediyesi Çocuk ve Gençlik Orkestrası" kurdu.
Kepez Belediyesi yaşları 4 ile 18 arasında 75 keman öğrencisinden oluşan "Kepez Belediyesi Çocuk ve Gençlik...

Kepez Belediyesi yaşları 4 ile 18 arasında 75 keman öğrencisinden oluşan "Kepez Belediyesi Çocuk ve Gençlik Orkestrası" kurdu.

Kepez Belediyesi yaşları 4 ile 18 arasında 75 keman öğrencisinden oluşan "Kepez Belediyesi Çocuk ve Gençlik Orkestrası"nı hayata geçirirken, çalışmaların Şef Engin Beslek ile yardımcı şef Natalia Güneyik yönetiminde Erdem Bayazıt Kültür Merkezi'nde (EBKM) devam ettiği bildirildi.

"Kepez Belediyesi Çocuk ve Gençlik Orkestrası"nın Mayıs ayında Türk Halk Müziği, Türk Sanat Müziği ve Batı Müziği'nden örnekler taşıyan bir ilk konserlerini verecekleri ifade edildi.

Çalışmaların sürdüğünü ifade eden Şef Engin Beslek, "Kepez Belediyesi Çocuk ve Gençlik Orkestrası"nın Mayıs ayında vereceği konserin Antalya'da bir ilk olacağını söyledi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kepez Belediyesi Erdem Bayazıt Antalya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title