Haberler

Kepez'de Nihat Hatipoğlu İzdihamı

Kepez Belediyesi’nin davetlisi olarak Antalya’ya gelen, İlahiyatçı Prof.Dr. Nihat Hatipoğlu’nun konferansına vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Kepez Belediyesi'nin davetlisi olarak Antalya'ya gelen, İlahiyatçı Prof.Dr. Nihat Hatipoğlu'nun konferansına vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Kültür ve sanat alanında çalışmalarını sürdüren Kepez Belediyesi'nin bu haftaki misafiri İlahiyat Profesörü Nihat Hatipoğlu oldu.

Kepez Turgut Özal Spor Salonu'nda düzenlenen konferansa vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Salona giremeyenler için konferans barkovizyon ile dışarı yansıtıldı.

Kepez'de yoğun sevgi gösterisiyle karşılanan Prof. Dr. Hatipoğlu, yaklaşık 5 bin kişinin alkışları arasında sahneye çıktı.

Hatipoğlu 'Dosta doğru' başlığı ile yaptığı konuşmada Hz. Muhammed'in hayatının insanlığın örnek alması gereken bir hayat olduğunu vurguladı. Hatipoğlu, "Peygamber Efendimiz ümmetinin her zaman Allah'ın emrettiği şekilde yaşaması gerektiğini söyler ve bu yolda dersler verirdi. Hayatımızın merkezine Peygamberimizin önerilerini ve sünnetlerini almalıyız. Ne mutlu Medine'nin Gül'ü Peygamber efendimizin izinden gidenlere" dedi.

Zaman zaman anlatılan konular karşısında göz yaşlarını tutamayan izleyenler, ders niteliğinde zevkli bir sohbet dinledi.

Programın sonunda Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Hatipoğlu' a teşekkür ederek çiçek verdi. Yapılan duanın ardından program sona erdi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kepez Belediyesi Nihat Hatipoğlu Turgut Özal Antalya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title