Haberler

Kepez'de 100 Bin Metrekarelik Kaldırım Çalışması Başladı

Kepez Belediyesi, toplam 100 bin metrekarelik alanda ilçenin cadde ve sokaklarını modern ve yaşanabilir kent haline getirmek için çalışmalara başladı.

Kepez Belediyesi, toplam 100 bin metrekarelik alanda ilçenin cadde ve sokaklarını modern ve yaşanabilir kent haline getirmek için çalışmalara başladı.

Kepez Belediyesi'ne bağlı ekipler, Kepez'de "100 Bin Metrekare Kaldırım" sloganıyla çalışmalara başladı. Bu kapsamda ilçeye hem estetik, hem de her türlü hava koşullarına göre dayanıklı kaldırım taşlarının yerleştirilmesine, Varsak Karşıyaka Mahallesi ve Hamza Taş Bulvarı'nda başlandı.

Hamza Taş Bulvarı'nın 750 metrelik kısmında ise Fen İşleri Müdürlüğü ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin birlikte hareket ettikleri belirtilirken, bir yandan kaldırım taşlarının yerleştirildiği bulvarda, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin de refüje yeni bir görünüm kazandırdığı ifade edildi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü yaptığı açıklamada, "2015 yılının ilk kaldırım çalışmasına başladık. Çalışmalarımız sonrası ilçe, daha modern ve yaşanabilir yer haline gelecek. Vatandaşlarımızın yaşam standardını her geçen gün daha da arttırmaya gayret ediyoruz" dedi.

Kepez'de kaldırımsız cadde ve sokak bırakmayacaklarını belirten Başkan Tütüncü, "Yaptığımız çalışmalarla Kepez'in çehresini değiştirmeye devam ediyoruz. İmkanlarımızı zorlayarak vatandaşlarımıza daha iyi şartlar sunuyoruz. Sunmaya da devam edeceğiz. Sorumluluğumuzun bilinci ve vatandaşlarımızdan aldığımız destekle, durmadan hizmete devam edeceğiz" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kepez Belediyesi Hakan Tütüncü Karşıyaka Varsak Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title