Haberler

Kent Konseyi Kadın Meclisinden Annelere Ziyaret

Altıeylül Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi, "Anneler Günü" dolayısı ile Huzurevini ziyaret etti.

Altıeylül Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi, "Anneler Günü" dolayısı ile Huzurevini ziyaret etti.

Altıeylül Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Sevil Aksoy, Meclis Üyesi Bahar Vidin ve Kadın Meclisi üyeleri ile birlikte Huzurevindeki anneleri ziyaret etti. Yaklaşan Anneler Günü dolayısı ile ziyarette bulunduklarını belirten Kadın Meclis Başkanı Sevil Aksoy, "Annelik kadar kutsal bir makam yoktur. Doğumdan ölüme kadar bir evlat için verilen mücadele ve fedakarlıkların farkına vardığımızda, anne olduğumuzda annelerimizin değerini daha çok anlıyoruz. Bu bilinç ile üzerimize düşen vefayı göstermeliyiz diye düşünüyorum. Elbette annelerimizi bir gün hatırlamakla vefa olmuyor. Biz bugün, burada istirahat ederek yaşamlarını devam ettiren annelerimizi, yaşlılarımızı ziyaret edelim, gönüllerini ve hayır dualarını alalım istedik. Evlatlarının yolunu gözleyen, hatırlanmayı hak eden yaşlılarımızın Anneler Günü kutlu olsun" dedi.

Huzurevi Müdürü Ahmet Çakar'ın ev sahipliğinde Huzurevi sakinlerinin yapmış olduğu el işi sergisini dolaşan Kadın Meclisi, ipek kozasından yapılan el hüneri ürünlere hayran kaldılar. Diğer yandan Boççe oyununda başarı yakalayan Huzurevi Sakinleri, Huzurevi Bahçesinde Kadın Meclisi üyeleri ile kısa bir oyun oynayıp oyun hakkında bilgiler verdiler. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Anneler Günü Altıeylül Vidin Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title