Haberler

Kenan Işık'ın Yerine Zafer Ergin Gelecek

Güncelleme:

Kim Milyoner Olmak İster'i artık Arka Sokaklar'ın Rıza Babası olan Zafer Ergin sunacak.

Kenan Işık'ın sağlık durumunun netleşmemesi üzerine Kim Milyoner Olmak İster'in sunucusu belli oldu. Kim Milyoner Olmak İster'i artık Arka Sokaklar'ın Rıza Babası olan Zafer Ergin sunacak.

KENAN IŞIK'IN DURUMU, YENİ SUNUCU ARAYIŞINA İTTİ

Kenan Işık'ın sağlık durumunun program sunmaya bir süre daha imkan vermeyeceğini gören yapım şirketi, aldığı kararla yeni sunucu arayışına girdi. Bulunan isimse yine TV ekranlarından hepimizin tanıdığı biri oldu.

ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA EKRANDA OLACAK

Arka Sokaklar ve Kurtlar Vadisi dizilerinden tanıdığımız başarılı oyuncu Zafer Ergin, Işık'ın yerine önümüzdeki hafta Kim Milyoner Olmak İster programını sunacak.

Zafer Ergin'in ilk çekimleri de tanıtım olarak ATV'de yayınlanmaya başlandı.

Ergin'in sunduğu ilk bölüm 10 Mayıs'ta yayınlanacak. 

Kaynak: Haberler.Com / Medya

Ergin Işık Kenan Işık Medya Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (24)

Üzgünümsado4259@hotmail.com:

Reyting uğruna Kenan Işık'a yapılmış büyük bir saygısızlık bence!

52
9
yanıtYanıtla
ÖZLEMozlem2003@winowslive.com:

KENAN IŞIĞIN YERİNİ KİMSE DOLDURAMAZ İZLEMİCEM YERİNE KİMİ KOYARLARSA KOYSUNLAR ATV BOŞUNA UĞRAŞMA KENAN IŞIĞIN YERİNİ KİMSE DOLDURAMAZ.....

17
9
yanıtYanıtla
adem keskinademdeniz_87788@hotmail.com:

lütfen izle nolurrr

yanıt0
yanıt0
dolunay metin türk yikılmazbozkurt88_1905@hot:

zafer engine büyük saygım var çok sevdiğim bir oyuncudur kendisi ama o kaldıramaz bu yarışmayi bence Selçuk Yöntem olmaliydı

17
6
yanıtYanıtla
evlilik vaatçisi33@hotmail.com:

ula adam hastaneden çıkıp gelirse ikisinede ayıp etmiş olunmayacak mı?

14
4
yanıtYanıtla
sezasezaacikalin@hotmail.com:

Bence kelime oyunndaki eleman olmaliydi..

9
8
yanıtYanıtla
meryemmmmeryem8625@hotmail.com:

keşke azcık saygıları olsaydı da henüz sağlık durumu netleşmeyen kenan ışığın yerine gelecek ismi açıklamasalardı.. yazık menfaat çıkar ve maddiyat uğruna manevi şeylere saygımızı yitirir hale gelmişiz... .. !

16
0
yanıtYanıtla
NisaNisaMutlu@hotmail.com:

Hic gereksiz bir program,hep universite ogrencisi yada mezunlarini yaristiriyorlar oysaki bu genel kulturde her seviyeden insana sans verilmeli. Ve komik olanda cok basit sorulari cevaplayamayan dekanlar var :-))

8
7
yanıtYanıtla
aliwindowsvista88@hotmail.com:

zaten geliyorlar

yanıt0
yanıt0
ŞİRİN BABAesrav09@outlook.com:

Zafer Abiyi de severiz ama Kenan Abi yerine konulmaya çalışılmasını da hiç sevmedim.

14
1
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title