Haberler

Kenan Işık'ın Yerine Erdal Özyağcılar mı Geçiyor

Güncelleme:

"Kim Milyoner Olmak İster" yarışmasını Kenan Işık iyileşinceye kadar Erdal Özyağcılar'ın sunabileceği iddia edildi.

Geçirdiği kaza sonucunda beyin kanaması geçiren ve halen yoğun bakımda tedavisi süren Kenan Işık'ın sağlık durumu iyiye gidiyor. Amerikan Hastanesi'nde yoğun bakımda tedavi gören usta tiyatrocu ve sunucu gözlerini açtı.

YARIŞMANIN AKIBETİ NE OLACAK?

Kenan Işık cephesinde bu gelişmeler yaşanırken "Kim Milyoner Olmak İster" yarışmasının akıbeti de merak konusu oldu. Uzun süredir yayınlanmayan programı usta oyuncunun yakın dostlarından birinin sunması gündeme geldi. Yapımcı firmanın Kenan Işık'ın yakın dostlarından  olan Erdal Özyağcılar'a teklif götürebileceği iddia edildi.

KENAN IŞIK'A MORAL OLUR

Yapımcı firma tarafından atılacak bu adımın hasta yatağındaki Kenan Işık'a da büyük moral olacağı konuşuluyor. Programı sunması için ismi gündeme gelen Erdal Özyağcılar, Kenan Işık'ı rahatsızlığı süresince hastanede yalnız bırakmayan isimlerden birisiydi. 

Programdan bölüm başına kazanılan paranın da usta oyuncunun tedavi masrafları için harcanabileceği belirtiliyor.

 

 

 

Kaynak: Haberler.Com / Medya

Erdal Özyağcılar Kenan Işık Medya Haberler

500

Yorumlar (2)

FIRAT44f-4400@hotmail.com:

Adam hasta yatağında can çekişiyor bunlar moral olacak diye programdan bahsediyorlar...adamın kendinden başka şeyi düşünecek hali var mı?Bu ne saçma düşünce.

21
1
yanıtYanıtla
denizdeniz_helvaci@hotmail.com:

hiç yakışmamış kelime oyunundakı adam sunsa daha ıyı

8
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title