Haberler

Kemer'de Gökyüzünde Tanımlanamayan Cisim

Güncelleme:

Antalya'nın Kemer ilçesinde tatil yapan 49 yaşındaki Murat Güre, gökyüzünde tanımlayamadığı ve ışıklar saçtığını belirttiği cismin fotoğrafını basınla paylaştı.

Antalya'nın Kemer İlçesi'ne tatile gelen 49 yaşındaki Murat Güre, gökyüzünde tanımlanamayan bir cisim gördüğünü iddia etti.

400 METRE YÜKSEKLİKTE

Eşi ve baldızıyla birlikte Kemer'e bir otele tatile gelen Bilkent Üniversitesi Fizik Bölümü Araştırma Laboratuvarları Teknik İdarecisi Murat Güre, 3 Nisan günü otelin havuz başında otururken, saat 18.30 sıralarında baldızı Nalan Taşçı'nın uyarısı üzerine, deniz kıyısından yaklaşık 200- 300 metre ileride, yerden yaklaşık 300- 400 metre yükseklikte bir cisim olduğunu fark ettiklerini anlattı.

CİSİM IŞIK SAÇMAYA BAŞLADI

Tek bir yöne sabit ilerleyen cisme önce aldırış etmeyen Murat Güre, sonrasında cismin yön değiştirerek ışık saçmaya başladığını aktardı.

"CİSMİ TANIMLAYAMADIK"

Sonrasında fotoğraf makinesiyle cismin fotoğraflarını çektiğini kaydeden Murat Güre, "Ailemle birlikte otururken sahildeki direğin hizasından denizin üzerinde yaklaşık 200- 300 metre ileride parlak bir cisim gördük. Önce kuzeye doğru hareket etti. Dolayısıyla bir balondur diye umursamadık fakat geri gelince ve sabit durup ışıklar saçmaya başlayınca fotoğraf makinem yanımdaydı ve fotoğraf çekmeye başladım. Yaklaşık 3-4 poz fotoğraf çektikten sonra bu fotoğrafları yakınlaştırıp incelediğinizde bir cisim olduğunu fark ettik. Amatör olarak astronomiyle ilgileniyorum. Şu cisimdir diyecek bir durumum yok ama tanımlayamadık. Dolayısıyla bunu basınla paylaşmak istedim" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bilkent Üniversitesi Antalya Güre Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (REAL MADRİD-CADİZ) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 4 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Vanspor çekildi mi neden çekildi? Vanspor - Bursaspor maçında ne oldu? İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 20 Mayıs hangi burç? 20 Mayıs'da doğanlar hangi burç oluyor? 20 Mayıs tarihi hangi burç olur?
500

Yorumlar (2)

aldanmayın:

lazer teknolojisiyle havada görüntü elde etmek mümkün

1
0
yanıtYanıtla
oguz:

bu uçan balonlar olabilir

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title