Haberler

Kemer Belediyesi'nin Yeni Başkan Yardımcısı Kemal Yüksel

CHP'den Kemer Belediye Başkan aday adayı iken sandıktan Umut Güneş'in çıkmasının ardından aktif siyaseti bırakma kararı alan Kemal Yüksel, Kemer Belediye Başkan Yardımcısı oldu.

CHP'den Kemer Belediye Başkan aday adayı iken sandıktan Umut Güneş'in çıkmasının ardından aktif siyaseti bırakma kararı alan Kemal Yüksel, Kemer Belediye Başkan Yardımcısı oldu.

Yüksel'e hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Kemer'in her geçen gün büyüdüğünü ve geliştiğini söyledi. Kemal Yüksel'in özverili çalışmalarda bulunduğunu ve çevreyi çok iyi bildiğini kaydeden Gül, Yüksel'in ilçeye büyük katkı sağlayacağını düşündüğünü bildirdi. Gül, konuşmasına şöyle devam etti:

"Kemal Yüksel bizi kırmadı ve başkan yardımcısı olarak başladı. Kendisine belediyenin en önemli iki görevini teslim ettik. Park ve bahçe müdürlüğü ile fen işleri müdürlüğünü verdik. Bu müdürlükler belediyenin en yüksek bütçeli müdürlükleridir. Bu müdürlükleri şahsım olarak ben yürütüyordum. Ama seçim çalışmaları dolayısıyla bu görevleri Kemal Yüksel'e devrettik. Hem belediyeye hem de Kemer'e hayırlı uğurlu olsun."

Kemal Yüksel de aktif siyaseti bıraktığı bir dönemde, Mustafa Gül'ün böyle bir göre kendisine vermesinden dolayı teşekkür etti. Sorumluluğu ağır bir göreve getirildiğinin bilincinde olduğunu ifade eden Yüksel, olanaklar ölçüsünde gerek Kemer'e gerekse şahsına gösterilen güvene layık olmaya çalışacağını ifade etti.

Yüksel, daha önce CHP İlçe Teşkşilatı Başkanlığı yapmış ve Kemer Belediye Başkan aday adayı olmuştu. - Antalya

Kaynak: AA / Yerel

Kemal Yüksel Gül Yüksel Umut Güneş Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title