Haberler

Kemalpaşa Yamanlar Koleji Bilgi Yarışması Şampiyonu

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Liselerarası Bilgi Yarışması'nın Finali, İzmir Ekonomi Üniversitesi'nde yapıldı.400 lisenin katıldığı ve elemeleri Kasım ayından beri devam eden yarışmanın finalinde Kemalpaşa Yamanlar Koleji, bütün...

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Liselerarası Bilgi Yarışması'nın Finali, İzmir Ekonomi Üniversitesi'nde yapıldı.400 lisenin katıldığı ve elemeleri Kasım ayından beri devam eden yarışmanın finalinde Kemalpaşa Yamanlar Koleji, bütün rakiplerini geride bırakarak İzmir birincisi oldu.

15 sorunun sorulduğu finalde Kemalpaşa Özel Yamanlar Koleji, Narlıdere Özel Takev Koleji ve Karabağlar İzmir Anadolu Lisesi öğrencileri yarıştı.

Birinciliği 70 Puan ile Kemalpaşa Yamanlar Koleji alırken, İkinciliği 65 puanla Karabağlar İzmir Anadolu Lisesi, üçüncülüğü ise 35 puanla Narlıdere Takev Koleji elde etti. Öğrencilere madalyalarını İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Vefa Bardakçı verdi. Ev sahipliğini üstlenen İzmir Ekonomi Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Ekrem Demirtaş ise, şampiyon öğrencileri birer dizüstü bilgisayar ile ödüllendirdi. Diğer sponsor firmalar da öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.

Kemalpaşa Yamanlar Koleji müdürü Abdullah Gül, "Geçen yıl bu yarışmada Karşıyaka Yamanlar Koleji birinci olmuştu. Bu yıl bizim okulumuz şampiyonluğu göğüsledi. Bilimsel ve Sportif başarılarımızın yanına Bilgi Yarışması birinciliğini eklemenin mutluluğunu yaşıyoruz" dedi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milli Eğitim Müdürlüğü Narlıdere Kemalpaşa Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title