Haberler

Keçiören'de Muhteşem İlahi Gecesi

Keçiören’in Ramazan akşamlarına ayrı bir renk katan 6. Uluslararası Ramazan Etkinlikleri’nin 22’nci gününde sane alan ilahi sanatçısı Mustafa Caymaz, izleyicilere unutulmaz anlar yaşattı.

Keçiören'in Ramazan akşamlarına ayrı bir renk katan 6. Uluslararası Ramazan Etkinlikleri'nin 22'nci gününde sane alan ilahi sanatçısı Mustafa Caymaz, izleyicilere unutulmaz anlar yaşattı.

Gecede Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, eşi Hatice Ak ve annesi Lütfiye Ak, AK Parti Ankara İl Başkanı Mustafa Nedim Yamalı ve İl Kadın Kolları Başkanı Mualla Varol, AK Parti Keçiören İlçe Başkanı Zafer Çoktan ve Keçiören Kadın Kolları Başkanı Canan Baran İzgi, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kılıçgil, Keçiören TOGEM Başkanı Ayten Aydın ve Belediye Meclis Üyeleri ile çok sayıda vatandaş hazır bulundu. İlahi, şiir ve dini kıssalarla dopdolu bir program sunan Mustafa Caymaz, "Her yerde Allah var" ilahisini söylerken Başkan Ak, protokol heyeti ve vatandaşlar tarafından ayakta alkışlandı. Caymaz'a ilahiler sırasında eşlik eden üç semazen de manevi atmosfere katkıda bulundu.

Konserin bir bölümünde Başkan Ak'ı sahneye davet eden Sanatçı Caymaz, "Keçiören için yapmış olduğu başarılı hizmetleri ve kültürel etkinlikleri çok beğeniyorum. Başarılarının devamını diliyorum" dedi. Sahneye Mustafa Nedim Yamalı ve Mustafa Kılıçgil ile birlikte çıkan Başkan Ak ise, Caymaz'ın sorduğu dini içerikli sorulara doğru yanıt verenlere sanatçının albümünü hediye etti. Program Caymaz'ın şefaat duasıyla sona ererken, Keçiörenliler de ellerini semaya açarak duaya eşlik ettiler.

Konserin ardından Kalaba Kent Meydanı'nı gezen Başkan Ak, Konya Kültür Evi ile Yozgat Kültür Evi'ni ziyaret etti. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Caymaz Hatice Ak Keçiören Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title