Haberler

Keçiören Belediyesi Milli İrade ve Demokrasi Bildirisi

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, “TSK içinde çöreklenen hainlerin planları aziz milletimiz meydanlara çıkarak canını ortaya koyması ile azamete uğramıştır” dedi.

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, "TSK içinde çöreklenen hainlerin planları aziz milletimiz meydanlara çıkarak canını ortaya koyması ile azamete uğramıştır" dedi.

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak ve Keçiören Belediye Meclis Üyeleri yaşanan darbe girişimine ilişkin Keçiören Belediye Binasının önünde basın açıklamasında bulundu.

Yaşanan darbe girişiminin ardından basın açıklamasında bulunan Ak, "Türkiye Cumhuriyetimiz 15 Temmuz 2016 akşamı hain bir silahlı darbe teşebbüsü ile karşı karşıya kalmıştır. Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ),Paralel Devlet Yapılanmasının (PDY) silahlı kuvvetler içindeki uzantıları tarafından başlatılan hain darbe girişimin hedefinde Türkiye Cumhuriyeti'nin Cumhurbaşkanı milletin adamı Recep Tayyip Erdoğan, demokratik yollarla seçilmiş hükümet, milli iradenin tecelli ettiği Gazi Meclis ve millet vardı" diye konuştu.

"Türkiye Cumhuriyeti'nin Başkomutanı Recep Tayyip Erdoğan, vatandaşına yaptığı çağrı anında karşılık bulmuştur" diyen Ak, şunları kaydetti:

"TSK içinde çöreklenen hainlerin planları aziz milletimiz meydanlara çıkarak canını ortaya koyması ile azamete uğramıştır. Bu necip millet ölenleri görse de asla geri çekilmemiştir. Arif Nihat Asya'nın Bayrak şiirinde ifade ettiği gibi bayrak halımızın elinde bir kez daha dalgalanmış ve destan yazılmıştır. Keçiören Belediyesi'ne ait 10 çöp treyleri, 70 çöp kamyonu 4 greyder 5 kazıcı yükleyici… Tankların geçiş güzergahına yerleştirilirmiş ve geçişleri engellenmiştir."

Demokrasi nöbetini sürdüren vatandaşın Milli İrade'yi bir kez daha zirveye çıkardığının altını çizen Ak, "Türk Milletinin sivil direnişi Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliği, Türkiye Büyük Millet Meclisi(TBMM), Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti kahraman emniyet güçlerinin üstün çabaları ile ülkesine bağlı milletini seven TSK, siyasi partiler ve medyanın desteği ile engellenen bu darbe ile milletimiz uyumamıştır. Demokrasi nöbetini günlerce sürdüren bu vatandaşlarımız Milli İrade'yi bir kez daha zirveye çıkarmıştır. Bu alçak kakışmaya karşı mücadelede hayatını kaybeden şehitlerimize Allah'tan Rahmet, yakınlarına baş sağlığı ve gazilerimize acil şifalar diliyoruz. Demokrasimizi ilke edinerek, aziz vatanımızı sahiplenerek sokaklara çıkan hayatının ortaya koyan milletimizin her bir ferdine teşekkürü bir borç biliriz" ifadelerini kullandı. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Recep Tayyip Erdoğan Mustafa Ak Keçiören Yerel Haberler

title