Haberler

Kazan'da Sokak Hayvanlarına Yiyecek Bırakıldı

Kazan’da yoğun kar yağışı ve aşırı soğuklardan olumsuz etkilenen ve yiyecek bulmakta zorlanan sokak ve yaban hayvanları için belediyenin başlattığı çalışmaya vatandaştan da destek geldi.

Kazan'da yoğun kar yağışı ve aşırı soğuklardan olumsuz etkilenen ve yiyecek bulmakta zorlanan sokak ve yaban hayvanları için belediyenin başlattığı çalışmaya vatandaştan da destek geldi.

Kazan Belediyesi, hayvanların açlıktan ölmemesi için doğaya bırakma projesi vatandaşlar tarafından da ilgi gördü ve belediyeyi arayan vatandaşlar hem bilgi aldı hem de yem ve mama desteğinde bulundu.

Hayvanların tedavi, bakım ve yiyecek ihtiyaçlarının düzenli olarak karşılandığını belirten Belediye Başkanı Lokman Ertürk, "Bu yıl kış şartlarının çetin geçmesi nedeniyle hayvanlar da bundan olumsuz etkilendi. Biz de belediye olarak onların daha da zorda kalmamaları için harekete geçerek bir çalışma başlattık. Bu hayvanlar için başlattığımız çalışmaya halkımızın da destek vererek sahip çıkması bizi mutlu etti" diye konuştu. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kazan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title