Haberler

Kayserigaz'dan Müşterilerine Önemli Açıklamalar

Kayserigaz Genel Müdürü Hasan Yasir Bora son günlerde bina apartman yöneticileri tarafından Kayserigaz ve Büyükşehir Belediyesi'nin 15 Kasım' a kadar doğalgaz tüketimi yapan binalarda doğalgaz kullanılmasının yasak olduğu yönünde yapılan...

Kayserigaz Genel Müdürü Hasan Yasir Bora son günlerde bina apartman yöneticileri tarafından Kayserigaz ve Büyükşehir Belediyesi'nin 15 Kasım' a kadar doğalgaz tüketimi yapan binalarda doğalgaz kullanılmasının yasak olduğu yönünde yapılan açıklamalarına istinaden çeşitli değerlendirmelerde bulundu.

Kayserigaz Genel Müdürü Hasan Yasir Bora yaptığı açıklamada; "Son günlerde çeşitli söylemlerle yapılan yanlış bilgilendirmeler abonelerimizin gündemini fazlasıyla meşgul etmektedir. Ancak verilen yanlış bilgilerin aksine doğalgazlı binalarda kaloriferler arzu edildiği zaman dilediğince yakılabilir ayrıca kömürlü kazan ve sobalarda olduğu gibi bir yakma tarihi ve saatleri de bulunmamaktadır." dedi

"Bir kısım sağlık kurumlarından alınan bilgileye göre gerekli düzeyde çalıştırılmayan kombi ve kazanlar yüzünden hava sıcaklığında ani düşüşler ve artışlar olan bu mevsimlerde özellikle çocuklarda soğuk algınlığı şikayetlerinin arttığı bildirilmektedir. Vatandaşlarımızın en ekonomik ve en konforlu ısınma yöntemi olan doğalgazı kullanmalarının önünde hiçbir engel bulunmamaktadır." diyen Bora, ucuz ve güvenilir olması nedeniyle vatandaşları doğalgaz kullanımına davet etti.

Vatandaşların doğalgaz faturalarının artmaya başladığı bu dönemde özellikle yetkisiz tahsilat noktalarına dikkat etmeleri ve bu noktalara fatura yatırmamalarını konusunun müşteri mağduriyetlerinin önüne geçilmesi için özellikle vurgulayan Bora; Kayserideki banka şubeleri ve PTT şubelerinin Kayserigaz'ın resmi tahsilat noktaları olduğunu açıkladı. Kullanıcıları güvenli doğalgaz kullanımı konusunda da bilgilendiren Bora, emniyetli doğalgaz kullanımının verimi de beraberinde getirdiğini söylerken özellikle düzenli olarak baca ve cihaz bakımlarının yapılmasının can ve mal güvenliği açısından önemine dikkat çekerek doğalgazla ilgili herhangi bir şüphe anında ücretsiz olarak hizmet sağlanan 187 numaralı Acil Servis hizmetine ulaşılması gerektiğini sözlerine ekledi.

Bora, Kayserigaz müşterilerinin konuyla ilgili olarak 444 5 429 (444 K GAZ) numaralı Çözüm Noktasından bilgi edinebileceklerini açıkladı.

(SK)

14.11.2012 10: 11: 35

TSI

NNNN - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title